HAOS U BELOJ KUĆI: Marija Kulić u žestokom okršaju sa Čorbom, potom se hitno obratila suprugu Siniši - MORA HITNO DA SE REAGUJE!

Autor:

Zadruga

25.01.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoki sukob!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Čorba i Marija

Nakon što je u Beloj kući održana dodela budžeta, zadrugari su dobili priliku da komentarišu. A na redu je Tara Simov, nakon toga došlo je do sukoba između Milana Jankovića Čorbe i Marije Kulić.

- Pre svega, razočarala sam se jer smatram da zaslužujem veliki budžet, i ja sedim i razmišljam kome bih dala veliki i sada Karić kada je doša dala si njemu, a meni nisi a ja bih tebi dala! Kada je bilo ko je nezahvalan, ja bih stavila sebe, a ti si neko ko je u svakom trenutku zastupao za mene i da nije vas ja bih poludela, a ja se nadam da ću opet voleti kao tada. Planirala sam veliki budžet, i razočarana sam i ti bi od mene dobila i vas je šestoro je tu koje volim. Mislim da si bila super i brutalno iskrena, i ti nisi zlopamtilo i da si se vodila srcem - rekla je Tara.

- Ja sam sa tobom imala odnos kao sa sestrom, a ti si se odvojila sama i ja ne osećam da ti želiš bliži kontakt - rekla je Matora.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Ja molim Sinišu da mi ne šalje ništa za rođendan, jer ne želim neko da jede i pije pa posle da me psuje - rekla je Marija.

- A kod drugih možeš da jedeš - dobacio je Čorba.

- Niko da mi ništa ne traži, samo to da dodam - rekla je Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading