MACA JAŠE BORU KAO BRENA POPOVIĆA!

Autor: I. Tubin - G. Doljančević

Zadruga

14.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" Maca Diskrecija i Bora Santana zakopali su ratnu sekiru i obnovili simpatije. Kako u ljubavi sve cveta, tako su se Maca i Bora zaigrali "Điha, điha, četir' noge", pa je Diskrecija sedela na ramenima Bore Santane, baš kao što je nekad folk zvezda Lepa Brena uzjahala na krkače Sašu Popovića.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija i Bora Santana

Naime, Maca i Bora dobili su tajni zadatak da spreme muzičku tačku uz koreografiju koju će premijerno izvesti u utorak kod Ognjena Amidžića u "Amidži šouu". Predlog im je preneo njihov menadžer Miki Đuričić, a oni su to oberučke prihvatili, vidno oduševljeni što će pevati u najgledanijem TV šou-programu.

- Ma ovi ostali ima da pocrkaju od muke. Ove ovde amatarke nisu ni videle "Amidži šou". Ima da popadaju kad nas budu videli - likovala je Maca aludirajući na zadrugare koji nemaju pojma kakav zadatak ima ovaj trojac.

 Miki: Maca je nova Lepa Brena, a ti možeš da joj budeš prateći bend. Ja ću da vam budem menadžer. Ima da razvalimo

Maca je preksinoć vežbala, i to pesmu "Čik pogodi", veliki hit Lepe Brene i Slatkog greha s početka devedesetih godina. Tokom priprema, Miki ju je kuražio i bodrio.

- Tako je, ma bolje od Brene, Maco, ti si zvezda! Ti si najveća zvezda. Tako, sad mu baci grudi u lice. Ti, Boro, življe, podigni je sada. Ma napolju će da lete pare. Ima da idemo po mestima po Srbiji. Od Ibarske magistrale, pa dalje. Sve vašare ima da obiđemo - skandirao je menadžerski Miki dok su se Maca i Bora bacali vežbajući koreografiju u želji da postanu novi Brena i Saša.

Foto: Public
Lepa Brena i Saša Popović
Foto: Fotomontaža
Maca i Bora

Miki Đuričić je zaslužan za pomirenje pevača i starlete jer ih je ubedio da zakopaju ratnu sekiru kako bi napravili zajednički biznis koji će svima biti od koristi kada budu izašli u spoljni svet.

- Da li ste vas dvoje toliko glupi da ne vidite kakve ste zvezde? Pa ljudi su napolju poludeli za vama, retardi jedni. Maca je nova Lepa Brena, a ti možeš da joj budeš prateći bend. Ja ću da vam budem menadžer. Ima da razvalimo. I ne moram da budem menadžer ako me nećete, ali ja vas molim da me ne zaboravite kad krenete da zarađujete velike pare - ubeđivao ih je Miki.

- Častimo te kafu ako ništa drugo - rekla mu je Maca kroz smeh.

Jelena ošurila Miću vrelim čajem!

Jelena Golubović ošurila je Lepog Miću vrelim čajem jer ju je pljunuo u lice. Golubovićka se posvađala sa Žižom Stojanović u spavaćoj sobi, a u svađu se umešao Lepi Mića. Naime, ona je napala Žižu i rekla joj je da je prc-parada, a Mića je prišao Jeleninom krevetu i pljuvao je. Onda je ona uzela teglu sa čajem i polila ga.

- Ošurila me je, Zadruga, zovite Hitnu pomoć! Povređen sam. Ova drolja me je ispekla čajem - galamio je Mića.

- Žiža, ti si jedan matori ološ. Sad se treseš i plačeš zbog mene, a kad ti je Mića je*ao mrtvu majku i sve mrtvo, nisi reagovala. Oboje ste prc-parada - vikala je Jelena nakon polivanja Miće.

Mića je ponovo prišao i pljuvao Jelenu gde je stigao, a onda joj je prosuo celu flašu vode u rukav.

Potom je Jelena sela na Žižin krevet kako je Mića ne bi pljuvao, Žiža se tresla, a Mića je nastavio da je pljuje. Umešala se i Viktorija, koja je pokušala da odgurne Jelenu sa Žižinog kreveta.

- Ako mi još nešto kaže, ja zovem Beograd i idem napolje, pa šta mi bog da.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading