Denser progovorio o bivšoj ženi: Gagi: Voleo bih da se pomirim sa Anabelom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Gagi Đogani i Anabela Atijas

Nekadašnji učesnik "Zadruge" denser Gagi Ðogani kaže da se oseća mnogo bolje od kada su mu izvršitelji uzeli veliku količinu novca zbog neisplaćenih alimentacija. Priznaje da je grešio, te kaže da bi voleo da se pomiri sa bivšom ženom Anabelom Atijas.

- Na koji način je Anabela uzela svoja potraživanja u to neću da ulazim. Bilo, pa prošlo. Sudski izvršitelji su mi blokirali račun i uzeli šta je trebalo, tako da joj je 21.000 evra isplaćena. Ja se nisam uzrujao nijednog momenta jer sam znao da pare idu mom detetu - kazao je Ðogani, koji sa Anabelom ima dve ćerke, Lunu, koja je pobedila u drugoj sezoni pomenutog rijalitija i koja je trenutno u petom mesecu trudnoće, i maloletnu Ninu.

Nakon ovoga denser se osvrnuo na odnos sa Atijasovom, pa priznao da bi voleo da zakopaju ratnu sekiru, pogotovo što im uskoro pristiže i unuče.

Uskoro nam stiže unuče, pa bi bilo lepo da ponovo svi budemo jedna velika srećna porodica

- Anabela i ja za sada nemamo nikakav kontakt. Voleo bih da jednog dana dođe sve na svoje i verujem u to. Želeo bih da se pomirim s njom, samo mislim da za to treba još malo vremena. Uskoro nam stiže unuče, pa bi bilo lepo da ponovo svi budemo jedna velika srećna porodica. Nadam se da će rane zaceliti i sa njene i sa moje strane i da ćemo se zbog dece izmiriti.

Inače, denser bi voleo da ponovo aktivira grupu Fanki dži, te kaže da u poslednje vreme često razmišlja o tome:

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Gagi Đogani

- Zadnjih 10, 15 dana mi se javila jaka želja da uđem u studio i snimim nekoliko pesama. Planiram za početak jednu, ali videću kada. Na proleće, najverovatnije. Razmišljam još uvek da li ću sam da snimam ili ću ipak da nađem neku pevačicu.

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen

Gagi: Luna hoće svadbu pre nego što se porodi

Denser je otkrio da su njegova ćerka i zet planirali veliko veselje, ali da zbog korone sve pada u vodu.

- Bilo je u planu da se na proleće napravi Lunina i Markova svadba, ali zbog virusa će se sve odložiti. Luna želi da se venča pre nego što se porodi, a ja ne znam da li će to biti moguće. Nadam se da će se situacija malo stišati, pa da će moći to da obave i dočekaju dete s blagoslovom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading