PRAVO IZ ZATVORA U ŠIMANOVCE! Isplivala mračna tajna učesnika Zadruge!

Autor:

Zadruga

24.01.2021

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alarmantna situacija!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Nenad Lazić je sinoć nakon ponovnog okršaja sa Borom Santanom dobio nervni slom, udarao je sam sebe pesnicama u glavu i vrištao na sav glas. Ovo nije prvi put da se ova dva zadrugara sukobljavaju, ali juče je kulminiralo do te mere da je tikitoker počeo da se samopovređuje.

RepublikaFoto: Jelena Simonović/printscreen
Juca, Bora i Neca

Tim povodom vidno uznemirena i besna se oglasila Necina majka Julijana za naš portal i zapretila javno:

- Čuje li me iko? Ja krećem u Šimanovce upravo, pa kad uđem uđem, možda i sutra upadnem na imanje, neće me sprečiti ni obezbeđenje. Želim da zaštitim svog sina od one skotine matore od 35 godina. Sram ga bilo njegovih godina. Njegova porodica su Romi, ali ne kao mi, mi smo drugačiji, mi smo fakultetski obrazovani, nismo skupljali gvožđe, ne znamo čak ni romski jezik - pa je nastavila u suzama.

 

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Lazić Neca
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Da li neko primećuje da su mom detetu polomljene naočare, da ne vidi ništa?! Konjina Bora ide za njim maltretira ga i diše mu za vratom, što se ne nakači i diže svoju stvar na Kristijana ili Tomovića, njima ne sme da zucne već im liže onu stvar. Moj sin je zbog njega priznao da je gej, a sada sam 100 posto sigurna da nije. Celu kuću dati ako treba, a imam ih tri da se tužim sa njim, uzećemo mu sve. Iz zatvora je otišao pravo u zadrugu, mladu su hteli da mu kupe, ali nije imao 20.000 evra za nju. Bolje da se drži one prostituke Milice novu neće naći. Neca zna njegovu mračnu tajnu i zato ga on maltretira, sigurna sam u to, a saznaćete već o čemu se radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading