PRIČA KOJA JE ZGROZILA JAVNOST! Kenan Tahirović ima odnose sa rođenim bratom?! Edin se oglasio i progovorio o detaljima!

Autor:

Zadruga

23.01.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas!

RepublikaFoto: instagrm.com/printscreen
Kenan Tahirović

Velelepnim imanjem je počela da kruži priča kako je Kenan Tahirović imao se*sualne odnose sa svojim rođenim bratom Edinom. Sve to je pokrenuo Lepi Mića koji ga je i javno optužio.

Iako je pokušao da se opravda, Kenanu to nije pošlo za rukom, a ekipa „Alo!“ kontaktirala je njegovog rođenog brata Edina, koji nam je rekao da Lepi Mića namerno plasira takve informacije kako bi diskreditovao Kenana.

- Priče koje se plasiraju o mom bratu u „Zadruzi“ o tome da je homoseksualac i da je imao seks sa mnom, njegovim rođenim bratom, gnusne su laži. Sve to potiče iz Sarajeva. Ljudi koji nas ne poznaju često su nas viđali u gradu kako se zabavljamo, izlazimo noću, veselimo se i grlimo. Od toga su krenule priče da smo gej - počinje priču Edo za „Alo!“.

 

- Sve su to čuli zadrugari, između ostalih i Lepi Mića, koji je preneo ove neproverene informacije. Kada je saznao da su to izmišljotine, bilo mu je krivo, pa je pokušao da se izvadi, ali džabe. Pokazao se kakav je i on i još neki zadrugari koji su spremni na sve kako bi uzdigli sebe, a spustili druge. Zapravo je obrnuto - rekao je Edo i istakao da bi bio veoma srećan kada bi njegov brat pobedio u rijalitiju.

- Kenan je primer kulturnog i lepo vaspitanog momka. Eventualna pobeda u „Zadruzi“ bi značila da u ovom čudnom svetu mogu da isplivaju prave vrednosti, a ne prostakluk, nasilje i nemoral, po običaju - završava Edo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ermina

23.01.2021 13:13

Grozni Mića je lažov.