(VIDEO) PRESEDAN U BELOJ KUĆI! Janjuš izjavio ljubav zadrugarki za koju ste se najmanje nadali: ONA ZANEMELA OD ŠOKA!

Autor:

Zadruga

23.01.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević

Sinoć je u Beloj kući održana još jedna "Igra istine", a jedno od pitanja postavljeno je za Marka Janjuševića Janjuša: "Čula sam da ti se neko sviđa u kući, pa nam prokomentariši?"

- Ima tu par osoba koje mi se dopaduckaju, ali jedna mi se jako dopaducka i jako je slična osobi koja mi je rodila dete i jako su slične po ponašanju i ta osoba je Sandra, i sa njom bih jedino bio! Ja sam iskren i slobodan, samo da ne uđe neko grom i pokvari sve, da li mislite da lažem? Ja bih voleo sutra jedan buket, i čekam da izađe iz hotela pa ćemo videti dalje! - rekao je Janjuš.

- Imate moj blagoslov - rekao je Mića.

 

- Danas kada sam izlagao hteo sam da kažem da tebi Ana jako prija, ali da ti ne bi mogao zbog Miljane da gajiš osećanja, da li te to sprečava? - bilo je pitanje za Zolu.

- Ja sam rekao da nisam ravnodušan, i iskreno mislim da bi bilo nenormalno, ali je uradila neke stvari i na mogu da budem ravnodušan, kao ni ti - rekao je Zola, pa postavio pitanje za Aleksandru Nikolić: Ako možeš u tri reči, opiši na koji način sada gledaš Maju Marinković, i koje su tri njene najupečatljivije osobine i koje je opisuju, ali da budeš iskrena?

- Moje mišljenje ne može da bude bolje, jer se preko tih stvari ne prelazi! ume da bude kvarna, kao malo pre u onom pitanju i mislim da Ivanu nagovara protiv mene, kvarna, prva je stvar, a druga je da je glupa jer je pogrešila u odnosu sa Čorbom, i ne vidim je - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ermina

23.01.2021 13:23

Janjuš je najveći lažov u Zadruzi. Posle lažiranja ljubavi prema Maji javio se za sledeću.