Čuo sam svašta o njoj: Kristijan raskrinkao Anu Korać, a onda i imao savet za nju!

Autor:

Zadruga

22.01.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević i Filip Car pripremili su još jednu zanimljivu radio emisiju "Sprdnja" za gledaoce.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Oni su pozvali Sandru Rešić, Kristijana Golubovića, Marka Đedovića, Vladimira Tomović i Lepog Miću kako bi bili stručni žiri da predstojeću anketu o hitovima za sva vremena.

Prva pesma na redu bila je od Sanje Stanković koju je snimila u duetu sa Anom Korać. Potom je žiri prokomentarisao pesmu. 

- Nisam znala da je to njihova pesma, nisam najbolje razuimela reči, mislila sam da je to Matorina pesma sa bananama. Mislila sam da je to ista pesma, ali sam skontala da je druga pesma. Meni je ovo talenat, ne žellim ni da komentarišem da mi se ovo jako sviđa - rekla je Sandra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Pesma kao i "Banane", vesela pesma u letnjem hitu, međutim, nije mi jasno, ja Anu ne znam lično, čuo sam sve i svašta, i lepo i ružno, ali ne mogu da shvatim, sve i svašta se priča o njima. Umesto da naprave pesmu da su domaćice, one prave o markama. Od cele pesme sam zapamtio Luj Viton. To je ono znate, upoznali smo se večeras na splavu, otišli smo posle kući na hoklicu, a sutra sam ti kupio tašnicu Luj Viton. To je taj neki model devojaka. Kada ti non stop to nabacuju na kičmu, ne bi trebalo takve pesme da pevaš. Nego malo da skreneš temu, ona koja te rovari non-stop i ovde i napolju - izjavio je Kristijan.

- Ja je znam odlično - ubacio se Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading