Kiki izvatao polugolu Miljanu: Slonica si, ali imaš lepu kožu!

Autor:

Zadruga

21.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić poželela je da se opusti nakon emisije, pa je otišla kod Kristijana Golubovića na jedan tretman, a dobila je masažu na poklon, uz nekoliko stručnih saveta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan masira Miljanu

Ona je skinula brushalter, on je seo na njenu zadnjicu i masirao joj gola leđa, a zatim udelio nekoliko kritika, ali i komplimenata.

- Kolika si, majku ti, kao da te je slon rodio, brate mili! Ogromna si, se*em ti se... Ali ti je koža lepa, kao da imaš 12 godina. Lepa ti je koža na licu - pokvalio je Golubović, a je onda uporedio sa Sanjom Stanković, koju je takođe masirao:

- Imaš manje celulita od Sanje Stanković. Petoduplo si veća od nje. Njoj sam radio anticelulit masažu. Moraš da prestaneš da piješ gazirani sok. Dosta si razgibana za tu masu, ti si odlična, ali moraš da se skrešeš da ne budeš slonica od tonu i po!

- Samo da smršam, znači. Inače sam lepa - složila se Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jedno od prethodnih tretmana

- Sva si se ukočila od sedenja za onim stolom. Nema više lake pare, moja Miljo. Hoćeš da zaradiš pare usred korone. Onda moraš da se dobro namučiš. Nema zezanja u životu, dete moje debelo. Samo se odmori, polako - savetovao je dalje Kiki, te je utešio rečima iz čuvene pripovetke Laze Lazarevića.

- Sve će to narod pozlatiti, Laza Lazarević - citirao je Kristijan književnika, a Miljana se brecnula:

- Šta Laza Lazarević?!

Kada joj je Glubović rekao je reč u citatu, ona se napravila da se setila, mada se prethodno činilo da je imala potpuno drugu asocijaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading