Što sam je JE*AO, JE*AO sam je! ČORBA priznao da mu je Marinkovićeva avantura!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona nije devojka za brak. Moji je nikada ne bi prihvatili niti bi voleli da je odvedem kući, ali je u krevetu odlična.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Čorba u akciji

Milan Janković Čorba priznao je da mu Maja Marinković služi samo da se seksualno istrese, ali da takav profil devojke nikada ne bi vodio kući kod roditelja.

U toku emisije "Pitanja novinara" sve je izašlo na videlo i sve karte su se otvorile kada su novinari pitali momka sa Kosova sledeće pitanje: "'Na pretresu sa Milanom' si rekao da nisi spreman za vezu s njom, pa je li tvoj plan da budeš s njom, radite šta radite, pa?", glasilo je konkretno pitanje.

Maja: Šta hoćeš ti od mene? Pričaš da ja nisam za voditi negde, vi biste da je*ete, a da se ženite nevinim

- Sad smo u vezi, lepo mi je s njom, deli sa mnom vreme. Ne planiram da je izgustiram, kao prošle devojke. Da li je ona za Kosovo i ženidbu ili nije, ne razmišljamo o tome. Ako ja odlučim, ja ću uvek imati blagoslov od mojih iako znam da je ne bi lako prihvatili niti bi voleli da je dovedem dole. Ovakav tip devojke im ne bi odgovarao. Od onoga što imamo ponuđeno uzmemo najbolje. Znamo da se zbog ljubavi menjalo svašta, osećaj me vodi, ne znam šta da kažem - rekao je Čorba, na šta se nadovezala besna Maja.

 

- Šta hoćeš ti od mene? Šta tražiš onda sa mnom? Pričaš da ja nisam za voditi negde, vi biste da je*ete, a da se ženite nevinim - besnila je Marinkovićeva, a onda je od Milana dobila hladan tuš:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Čorba

- Ti si, bre, poremećena. Znači, što sam te je*ao, je*ao sam te. Treba malo da se smiriš, počela si da pucaš. Šta se pecaš na sve što kažu. Sve ribe su mi bile lude, ali ti si najluđa.

Janjuš: Maju će svaki muškarac iskorišćavati za seks, nikada neće imati decu

Nakon ovoga je i njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš imao svoju reč i on je nekadašnjoj ljubavnici zadao poslednji udarac:

- Ona sve radi u inat, to je toliko bolesno. Čorba nikada neće biti napolju s njom, to je moje mišljenje. Ona je seksualno bolesna. Svaki muškarac će je iskorišćavati. Treba da rodi dete, ali to će biti jako teško, ići će iz greške u grešku! Meni nije krivo, nego se jadno osećam kad vidim s kim sam pokušao i pojeo tanjir nečega... sramota me tih stvari zbog sebe. Maja je dotakla dno, ne zna da je najomraženija osoba u kući. Znamo svi ko je napolju i kako se ponašala. Hoće da izazove od mene reakciju, ali neće uspeti. Taj osmeh je iritantan. To nema veze sa životom. Meni ne može da napakosti, i dalje ide iz laži u laž. Nikada neće imati dečka! Ona je u meni videla sve što nikada nije videla niti će videti! Tek će da bude na dnu kad izađe, njoj nema spasa, završiće katastrofalno.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Marija: Kenan je gej, Rialda se loži na Tomovića!

Marija Kulić i Marko Đedović su se osamili u prostoriji za pušenje i tom prilikom ogovarali Rialdu Karahasanović i njenog dečka Kenana Tahirovića. Oni su se složili da je njegova ljubav s pevačicom samo farsa.

- Ona kao žali Kenanovog oca, a nije ga videla. Njoj se sviđa Tomović oduvek i svi to znamo, ali je izgubila poverenje. Na žurkama je čekala njega i samo kada on izađe, ona krene za njim, a ona se postavila kao mama pred njima, mislim na Sandru. A ovo sa Nadicom, ona uzdiže ćerku, a ovo s Kenanom je na silu zbog podrške, a on je latentni gej i ta slika je namerno. Ivani je rekao da nije s njom u vezi - rekla je Marija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading