Toma pobegao i Zadruge, pa otišao kod Nadeždinih roditelja da ih moli za oproštaj, evo kako su reagovali!

Autor:

Zadruga

14.01.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić sinoć je diskvalifikovan nakon što je pobegao iz rijalitija "Zadruga", a posle toga uputio se kod svoje partnerke Nadežde Biljić, koju je prevario u rijalitiju.

RepublikaFoto: Printscreen
Toma Panić i Nadeždini roditelji

Pevačica je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako Toma Panić drži u naručju njihovog sina Longa.

Njih dvoje se još uvek nisu oglasili povodom čitave situacije, ali zato jeste Nadeždina majka Slavica Biljić koja je otkrila medijima da ju je Toma usred noći molio za oproštaj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slavica Biljić

- Nismo znale da je Toma diskvalifikovan sve do trenutka kada smo u pola noći dobili telefonski poziv koji nas je trgnuo iz sna .To je bio Toma koji je pitao da li može da dođe kod nas – rekla je Slavica za "Alo.rs" i objasnila u kakvom su odnosu sada:

RepublikaFoto: instagram.com/iamtomapanic
Nadežda i Toma

- Nada i Toma su zaspali zagrljeni. Pre toga, Toma je ukratko rekao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo. Oprostili smo mu. Nije imao nameru da napusti sada rijaliti tek tako, ali eto, desilo se. Moj suprug i ja ćemo podržati ćerku u njenoj odluci da i dalje bude u emotivnom odnosu sa Tomom – rekla je Slavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđel

14.01.2021 14:17

Prvo javljeno da je Toma diskvalifikovan jer je nasrtao na Velikog Šefa Lepog Miću.