(VIDEO) Stigao snimak sukoba: Evo zbog čega je Toma pobegao iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

14.01.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić sinoć je pobegao iz imanja u Šimanovcima u kojem se snima rijaliti Zadruga. Panić je kasnije diskvalifikovan iz Zadruge, a svemu ovome je prethodio sukob sa Lepim Mićom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma nasrće na Miću

Toma i Mića su se sve vreme vređali. Zadrugari su ih opominjali da prestanu, ali je u jednom momentu Krsitijan Golubović odlučio da reaguje i izvede Tomu Panića iz Bele kuće kako bi prekinuo raspravu.

Nakon toga, Panić se vratio u Belu kuću i nasrnuo na Miću, a potom je uletelo obezbeđenje, koje ga je izvelo napolje i odvelo u zatvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma beži iz Zadruge

Ipak, Paniću je ovo bila kap koja je prelila čašu, te je otišao u dvorište i preskočio ogradu. Toma je sada već u kući svoje partnerke Nadežde Biljić, a pevačica je objavila fotografiju Panića sa svojim sinom Longom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ermina

14.01.2021 10:44

Toma diskvalifikovan zbog nasrtanja na "Lepoga" Miću. Toma diskvalifikovan jer se orgao od obezbedjenja, preskočio ogradu i pobegao iz Zadruge. Jako imobezbedjenje. Ala lažu.

Odgovori 11 0
psihijatar

14.01.2021 11:36

Pajser, alkoholičar, navalentan...kakav crni maneken?!?!?!?

Deka

14.01.2021 11:50

Pravda za Tomu!