Aleksandra progovorila o prostituciji u Švajcarskoj: Držao me je pet dana zaključanu u stanu S: Modrice sam imala po celom telu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirala sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić konačno je otkrila kakvu je torturu prošla dok je radila mutne poslove u Švajcarskoj. Starleta je pričala sa Markom Đedovićem i priznala mu sve o svojoj najmračnijoj tajni, koju je nedavno izneo Kristijan Golubović dok ju je peckao za crnim stolom. 

Naime, Aleksandra je priznala da se prostituisala po Švajcarskoj, gde je u jednom trenutku postala žrtva nasilja od jedne mušterije. 

U Bujanovcu je užas. Kafana neka grozna. Puste Stoju i igraju. Ma kao komedija film. To su sve neki čudni tipovilosa Centar - 

Jedan lik kojem sam pružala seksualne usluge me je tukao. Nisam znala gde se nalazim. Komšije su prijavile dreku, viku, došla je policija, ja se pravim da ne znam engleski. Posle toga me je zaključao u stanu, pet dana mi nije dao da izađem. Samo do pumpe da kupim nešto. Ja ti se vratim posle na posao, kad za šankom sedi taj što me je prebio. Namerno je došao jer je znao da mu ne smem ništa. Bila sam tu još 15 dana, posle toga sam otišla kući. Toliko me je tukao i maltretirao da sam svuda imala modrice. Bila sam prebijena kao niko po celom telu, govorila je Aleksandra.


-Što nisi rekla policiji? Zašto nisi prijavila nasilje. Pobogu devojko,  pitao je Đedović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Nikolić


Udarili bi mi zabranu na Šengen, ne bih mogla da putujem, jer sam radila na crno. Posle sam se razmišljala kako da mu vratim, ali Bog će da mu vrati za povrede i batine koje je meni naneo,  dodala je Nikolićeva.

 

A u Bujanovcu? - pitao je Marko.


 U Bujanovcu je užas. Kafana neka grozna. Puste Stoju i igraju. Ma kao komedija film. To su sve neki čudni tipovi. Ti Marko tamo da odeš ti bi umro od smeha. 

 

Foto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Aleks: Kemezova i ja smo zabavljele samo oženjene


Aleksandra Nikolić je priznala da su ona i Milica Kemez obrađivale samo oženjene klijente. Starleta je počela da priča o tome kako su ona i zadrugarka imale zajedničku prošlost.
- U Švajcarskoj gde smo Milica i ja radile, tamo je kulturica. Ali su sve oženjeni i fizički onako, nisu bili neki. Nikada ne bih imala nešto sa njima ovako privatno rekla je Nikolićeva, a Marko je dodao:
- Ja kad bih vas predstavio, mislili bi da ste Naomi Kembel. Jebu Miljanu, misle Naomi Kembel. Tebe bih kao Kim Kardašijan predstavio, tako da bih vas dobro unovčio.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 Miljana: Kupiću stan u Beogradu na vodi i pomiriću se sa Marinkovićem!


Marija Kulić opominjala je svoju ćerku, Miljanu, da prestane da se šali sa Markom Janjuševićem Janjušem jer joj ne priliči.
Ona je to shvatila pogrešno, pa je nastao ozbiljan sukob Kulicki, koji je potrajao, a teme su se samo smenjivale.
- Ne prilici ti da se tako šališ, praviš budalu od sebe. Koliko si piva popila? - pitala je Marija.
- Ženo, samo ideš za mnom! Popila sam deset piva, i? - svađala se Miljana.
-Slušaj, ti imaš 27 godina i ne interesuješ me više, možeš da radiš šta hoćeš - rekla joj je majka.
- Ja ću posle kupiti stan u Beogradu na vodi i možda se pomiriti sa Ivanom Marinkovićem to se tebe ne tiče. Otkači se od mene ženo nenormalna - nastavljala je starleta iz Niša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading