"ISIDORA JE LEČILA RAK BAPSKIM METODAMA"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge" Žiža Stojanović ponovo je iznela svoju tužnu priču o ćerki jedinici koju je izgubila, a onda se dotakla i bolesti Isidore Bjelice, za koju trvdi da je lečila rak posećujući babe nadrilekarke. Zatim je istakla i da se književnica razvela od supruga Nebojše Pajkića jer ga je zatekla s muškarcem.

RepublikaFoto: instagram.com/isidorabjelicapajkic
Isidora Bjelica

Naime, vremešna glumica se u razgovoru sa Lunom Đogani i Anom Korać jadala zbog svoje zle sudbine, a onda je šokirala izjavama koje se odnose na poznatu spisateljicu.

- Moja ćerka jedinica morala je na operaciju. Imala je aneurizmu. Lečila se dve godine. Imala je 58 godina. Ostala sam bez ćerke jedinice, njena deca bez majke. Moj zet se posle toga vrlo brzo oženio. Oženio se Poljakinjom. Ana, moja unuka, pati više od mene. Bila je jako vezana za majku. Ne voli mnogo ljude. Ima dva psa. Sada joj je 25 godina. Bože, da li će se ona ikada udati? Odakle mi takva sudbina, Luno - žalila se Žiža, a ona iznenadila svojim izjavama:

- Mogla sam da se obesim, a šta bih dobila od toga?! Svaki stres prelazi u rak. To je dobila Isidora Bjelica. Ona se lečila bapski.

Stojanovićeva se, nakon priče o Isidorinoj bolesti i lečenju bapskim metodama, nadovezala i na njene bračne probleme.

- Znaš kako se razvela Isidora? Videla je muža sa kojim je provela 23 godine sa muškarcem. Prešao je na muškarce i zanemario ju je - otkrila je Žiža pred Lunom i Anom, koje su se uključile u raspravu na ovu temu.

Luna: Zamisli, budeš toliko godina sa nekim, a on volim muškarce. To je jeziva sudbina.

Žiža: Ima mnogo pedera. Šta je lepo u tome da tu*ate nekoga u fekalije? Pitala sam zeta, on kaže da se nešto desi u embrionu. Drugi slučaj je ako je dečko od desetak godina i neko ga nauči na to, a treći se jebu za pare. Puno je pedera.

Luna: Ja imam puno gejeva među prijateljima i ja ih volim. Ja to ne odbravam, ali nemam ništa protiv.

Žiža: Da li bi ti to bila?

Luna: Ne. Ja sam rođena da volim muškarce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading