Sanja obrnula ploču: VEZA SA JOVANOM mi je bila jedna od najlepših!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

12.01.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 4" Sanja Stanković prisetila se perioda kada je bila s Jovanom Tomić Matorom u vezi, pa je rekla da se dosta promenila nabolje pod njenim uticajem.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora i Sanja

Iako su zadrugarke davno raskinule, ne ustručavaju se da komentarišu jedna drugu pred kamerama.

- Jovana i ja više nismo zajedno, ali sam provela s njom dosta vremena. Dok smo bile u vezi, volele smo se i poštovale. Pored nje sam postala dobar čovek. Naučila me je da budem tolerantna, da drugačije gledam na dosta stvari u životu. Na tome sam joj zahvalna iako ponekad ne izgleda tako. Iz svake veze treba da naučimo ponešto, pa čak i iz onih koje kratko traju. Jovana je divno biće, a meni je to najvažnije, bez obzira na to što smo se udaljile i što je sve prošlo - rekla je Stankovićka i dodala:

Sanja: Veza s Jovanom mi je bila jedna od najlepših

- Danas kad me ljudi pitaju za Jovanu, kažem da mi je to bila jedna od najlepših veza. Svakako se ne bih vraćala na staro i obnavljala prekinuto, ali nemam problem s tim da s bivšim momcima ili devojkama ostanem u dobrim odnosima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

13.01.2021 08:26

Najveci folirant koji se ikada pojavio u zadruzi je ova pokvarena Sanja. Prazna, netalentovana i ona glumi neku facu i ne bira sredstva da se nadje u zizi.