Miljana i Mišel kriju tajnu da su bili intimni! Kre*nuli se u kolima posle "Zvezda Granda, se*s bio žestok i oboje su uživali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović kriju da su bili intimni pre deset godina i da je upravo to razlog što je ona godinama luda za njim i ne pušta ga na miru.Iako priča između pevača i starlete već godinama izgleda kao da je ona ta koja je njega maltretirala, mučila i proganjala, te da mu nije dala mira jer je bila opsednuta njime, ništa nije bez razloga.

RepublikaFoto: e-stock, foto. Facebook
Miljana i Mišel

Naime, došli smo do dobro upućenog izvora koji nam je ispričao šta se dešavalo sada već davne 2011. između njih dvoje i zbog čega je ona i danas luda za njim i ne može da ga ostavi na miru i krene dalje.

- Mišel je jedan lepo vaspitan momak, ne manjka mu manira, ne manjka mu šarma i šmeka. On je, jednostavno, neko koga bi svaka majka poželela za zeta. Vredan, lep, talentovan i imućan. Njegovi su stvorili dosta i on ne mora previše da se muči. Kada se prijavio za "Zvezde Granda" i kad je krenulo sve to ludilo 2011, nije slutio kakva će sve iskušenja da budu pred njim, kakve će sve ljude da sretne na tom putu. Doterali su ga za snimanja kao manekena. Devojke su sekle vene za njim, stvarno je bio šmele.

Proklet bio dan kada sam postao zvezda Granda i kada sam upoznao sve te ludake oko sebe. Miljana je moja najveća greška, pričao je pevač


Tamnoput i nabildovan, a glas kao anđeo. Upravo je Miljana bila ta koja je odlepila za njim i nijednoj nije dala da mu priđe. Bila je slatka tada. Tinejdžerka koja se sređivala samo za njega, samo njemu da se svidi. Bila je normalna tada, kosa lepo sređena, odeća svedena. Baš lepa devojka. Pa svakome bi se svidela kao takva - počinje priču starletina drugarica koja je zajedno s njom išla na sva snimanja i bila fan zvezda Granda, pa nam otkriva ono što niko ne zna.
RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®

- Miljana je zvanično upoznala Mišela i postala je deo njegovog fan tima na snimanjima. Donosila je parole, plakate, pištaljke. Ona je sve to vukla i vraćala za Niš. Nekada je spavala u Beogradu kad je imala gde. Jednom prilikom snimanje se odužilo do kasno u noć, pa se Mišel ponudio da je odveze do stanice na bus za Niš. Tresla se kao prut. On je bio pod gasom, nije bio pijan, ali je popio čašicu, dve. Vatačina je počela negde u Košutnjaku, a onda je on skrenuo u mrak. "Ja sam luda za tobom, možeš da mi radiš šta hoćeš. Možeš da me siluješ, miluješ, šta želiš. Mogu oralno ako samo to hoćeš. Niko neće da zna. To će biti tvoja i moja tajna. Kunem ti se u babin grob", ponavljala je ona. Onda je on poklekao i počeli su da se ljube. Skrenuli su u gustu šumu i tamo su se opustili - nastavlja prijateljica koja je upućena šta se desilo između pevača i zadrugarke. Seks je bio odličan, ali to je bila greška jer je starleta posle toga odlepila i počela je da se ponaša čudno.

 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Mišel

- Drndali su se skoro sat vremena. Onda se Mišel otreznio i shvatio šta je napravio. Brzo je odvezao Miksi na stanicu i pobegao kao furija. Od te noći nastaju svi njegovi nemiri u vezi s njom. Taj seks je učinio da ona postane opsednuta njime. Počela je da ga prati u stopu. Postala je njegova noćna mora. Upadala je gde god je pevao. Obezbeđenje ju je izbacivalo. Policija je reagovala mnogo puta. On je hteo da se pojede što su imali seks. "Proklet bio dan kada sam postao zvezda Granda i kada sam upoznao sve te ludake oko sebe. Miljana je moja najveća greška i noćna mora. Nedajbože da nekome kaže šta smo radili. Ma ja ću da poričem. Da pričam kako je to njena laž", rekao je Mišel prijatelju koji je blizak sa mnom. Miljana to nikada neće reći javno, ali nije isključeno da za to znaju članovi njene porodice i da će možda Marija jednog momenta to da spomene za crnim stolom - završava Miljanina drugarica iz tinejdžerskih dana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kulićki prija terapija kod psihologa!

Miljana Kulić otkrila je da se odlično oseća i da joj je psiholog kog joj je produkcija omogućila odličan.
Ona ne krije da ima seanse sa psihologom nakon abortusa, a sada je priznala da se super oseća.
- Da kucnem u drvo, nikad nisam bila srećnija, zadovoljnija, ne znam šta se dešava. Presrećna sam, ne sećam se trenutka u životu da sam ovoliko bila srećna, kao poslednje dve nedelje. Terapija je pogođena, doktoricu ne treba da menjam - započela je Miljana.

 

Mišelov brat: On nikome ne treba da bude potrčko!

Mišelov brat Saša Gvozdenović nije štedeo reči kada su u pitanju zadrugari koji napadaju njegovog brata.
On kaže kako njegov brat treba da bude igrač za sebe i da nikome ne treba da se povinuje.
- Ja nemam šta da kažem, osim da Mišel nikome ne treba da bude konobar i potrčko niti da se bilo kome uvlači! Ne slažem se s tim da je on egoista jer, koliko vidim, a stalno pratim dešavanja, on je neko ko svima sve daje. Zamerili su mu jer na paketima piše njegovo ime, tako će i biti jer je on tako tražio, ali mi porodično šaljemo poklone i za Kristijana i za Čorbu i imamo veliko poštovanje za njih - rekao je Saša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sanja

12.01.2021 09:43

Ova nakaza ima drugaricu???? Ahahhah slatko se ismejah ovim glupostima

psihijatar

12.01.2021 19:53

Ko da bude sa ovom??????????????????

Goran

12.01.2021 20:28

Za ovo u kolima baš vam ne verujem.

Krsta

14.01.2021 10:11

Miljana nema ni drugaricu ni prijateljicu. Ni rodjene sestre ne mogu da je trpe. Samo majka mora.