(VIDEO) BIĆEŠ KAO LUNA! OTKRIVEN ŠOKANTNI DETALJI RAZGOVORA ANABELE I NJENE ĆERKE: Nadica iznela salvu uvreda!

Autor:

Zadruga

10.01.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković i Marko Đedović pokrenuli su danas u "Zadruzi" temu o porodici Đogani, pa se Kijina majka obrušila na Anabelu i Lunu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- Ja sam i sa Anabelom dobro, a da ja odlučujem, puca mi k*rac! - rekao je Đedović.

- Anabela, tek ona kretenka! Kada gledaš realno, ne može ona da je ne podržavaju, da se prezentuje kao pevačica, ona treba da ima svoju publiku. Treća Zadruga, evo karte, kako se ponaša prema porodici. Žao mi je što Nadica konobarica, pošto je tako rekla u izolaciji, ja sam mogla da joj napišem profesionalnu disertaciju o vaspitavanju deteta - ispričala je Nadica.

 

- Isto reaguju, na iste sitaucije! Najveći hit svega je, bili mi na bazenu, bila moja Sonja, njene ćerke, bila Anabela, bio Andrej, Blankica i ja. I sad sedimo Sonja, Anabela, Andrej, ja i moja Jovana i Blankica nešto dotrčala i upada nam u reč, i kad se Anabela zarežala: ,,Hoćeš li da budeš kao Luna?", ona viče da neće, ja sam umro od smeha, a kaže Anabela: "Onda budi dobra" - rekao je Marko.

- To ti je najveća kletva, da budeš kao Luna - ubacila se Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading