PUKO KO ZVEČKA! Isplivali detalji Kristijanovog ugovora: SAD ĆETE SE ŠOKIRATI!

Autor:

Zadruga

09.01.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevario sve!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović je najaktivniji za Crnim stolom i spreman je da prokomentariše svaku temu. Šuškalo se u javnosti da je "debelo naplatio" svoje učešće u najgledanijem rijalitiju. Spominjane su se vrtoglave sume, a pojedini tvrde da mu sleduje i stan u centru Beograda.

O cifri je pričao i Golubović pred ulazak u "Zadrugu".

- Kažu meni, ti si cirkuzant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 evra? Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - rekao je Golubović za "Avaz" pre ulaska u "Zadrugu".

 

Međutim, izgleda da se Kristijan ne takmiči za glavnu nagradu. Od izvora bliskog produkciji, "Srbija Danas" prenosi da njemu ugovor ističe 6. marta i da se pregovara o nastavku njegovog učešća.

Takođe, o ovoj temi govorio je i bivši zadrugar Filip Mijatov nakon diskvalifikacije u jednom od svojih lajvova na Instagramu.

- Kristijan neće pobediti, ja mislim. To nije po ugovoru, on ima ugovor na šest meseci - otkrio je Mijatov na svom Instagram lajvu, pa izlasku iz rijalitija, o nekadašnjem robijašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading