TRESLA SE CELA KUĆA! Ovo su najžešće scene SE*SA u Zadruzi!

Autor: Republika.rs

Zadruga

10.01.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu birali ni mesto, ni vreme!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Mišel

Ovogodišnju sezonu "Zadruge" obeležio je niz vrelih akcija zadrugara. Bez ikakvih stega i kočnica, nisu birali ni mesto ni vreme kada će se prepustiti strastima.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Miljana i Zola

MILJANA I ZOLA

Miljana Kulić i Zola svoju burne svađe često su rešavali još žešćim akcijama u krevetu. Njih dvoje su veoma često upražnjavali odnose, a kamere kao ni prisustvo ostalih zadrugara im nisu predstavljali nikakav problem.

Upravo zbog ovako uzavrelih strasti došlo je do toga da potraže test za proveru trudnoće.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda i Toma

NADEŽDA I TOMA

Nadežda i Toma su ponovo u bliskim odnosima, te strastvenu vezu često i konzumiraju. Oni se u rijalitiju osećaju kao kod kuće, te njima milionski auditorijum uopšte ne smeta. Sada kada među njima ponovo cvetaju ruže, strasti su ponovo začinili i akcijama u krevetu.

 

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Mina i Car

MINA I CAR

Mina Vrbaški već nekoliko rijaliti sezona uopšte nema kočnice ni stege kada joj se neko dopada. Ona je promenila nekoliko partnera i sa svakim je imala vrele akcije na kojima bi joj pozavidele i profesionalne glumice filmova za odrasle. Jedna od takvih je i ona koju je imala sa Filipom Carom svojim rijaliti dečkom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

MAJA I JANJUŠ

Maja i Janjuš konstantno su na rijaliti klackalici, ali je očigledno da među njima postoje snažne strasti zbog kojih je zadrugar čak i upropastio svoj brak. Njih dvoje prosto ne mogu da se obuzdaju kada su u istoj prostoriji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading