(VIDEO) JAVNOST U ŠOKU! POSLAO ŽELJKU MITROVIĆU DIREKTNU PORUKU! Za 50.000 evra imaš OVU OPCIJU ili da se bijemo ti i ja!

Autor:

Zadruga

08.01.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

Ivan Mitrović Biza već je početkom četvrte sezone "Zadruge" najavio ulazak u ovaj popularni rijaliti i meč sa Kristijanom Golubovićem po pravilima MMA borbe.

Ipak, Bizini planovi se još nisu ostvarili, i ova borba se do danas nije odigrala. Biza je u jednom trenutku čak ustvrdio da hejteri sabotiraju njegov ulazak u rijalitiji.

Biza je sada rešio i da se direktno obrati Željku Mitroviću, prvom čoveku televizije Pink i takozvanom Velikom šefu rijalitija.

RepublikaFoto: facebook.com/ivan mitrovic

- Odgovori odmah i sada javno da li ćeš mi dati 50.000 evra i organizovati oktagon ring za borbu mene i Kristijana Golubovića i doći helikopterom po mene, ili nema ništa od toga. Imaš i opciju 2, borimo se ja i ti u ringu u "Zadruzi 4", to te košta 100.000 evra, pa biraj, javi se! Biza najjači - napisao je Biza Mitroviću na Instagramu.

RepublikaFoto: printskrin

Uskoro je ovu poruku preneo i na svom Fejsbuk profilu, pohvalivši se da je prvom čoveku Pinka ponudio i opciju 1 i opciju 2.

Inače, i Kristijan je u proteklom periodu Bizu nekoliko puta pominjao u Imaginarijumu, tvrdeći da bi njegov ulazak u "Zadrugu" i njihova borba bio veliki spektakl, i senzacija idealna za taj TV format.

 

 

 

Da li će Bizino direktno obraćanje Željku Mitroviću imati efekta ostaje da vidimo.

U međuvremenu, on nastavlja da se svojim pratiocima obraća putem svog Jutjub kanala na kojem objavljuje snimke svojih vežbi, kao i šaljivih boks mečeva koje u poslednje vreme organizuje sa drugim jutjuberima i tiktokerima.

Neke od njegovih poslednjih videa možete pogledati u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

08.01.2021 12:33

Budale se ne seju. One same niču.