Oglasila se Nadeždina mama za Božić: Nikada ne bih oprostila Tomi!

Autor:

Zadruga

07.01.2021

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić i Toma Panić ne prestaju da intrigiraju javnost još od samog početka Zadruge 4. Ovaj par započeo je romansu u prethodnoj sezoni Zadruge, dok se ljubav nastavila i nakon nje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slavca Biljić

Njihove emocije i vanbračna veza krunisane su detetom, kome su dali ime Longo. Podsetimo, Toma je u ovu sezonu ušao kako bi obezbedio svom detetu sve što poželi, a Nadežda se priključila nešto kasnije, nakon javne prevare koju je počinio sa atraktivnom zadrugarkom Paulom Hublin.

Njih dvoje su, nakon njenog ulaska bili u lošim odnosima, koji su prouzrokovali niz rasprava i svađa, međutim zadrugari su ubrzo zaplovili u mirnu luku, gde je palo i pomirenje bivših partnera.

Slavica Biljić, Nadeždina majka, za portal Pink.rs prokomentarisala je odnos, ali i pomirenje Tome i Nadežde, potom je otkrila kakvog je stava povodom njihove priče koja je i te kako zapažena, kako u Beloj kući, tako i van nje. Ona se dotakla i praznika u porodičnom domu, ali je otkrila i kako je mali Longo proveo Novu godinu, ali i Božić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nadežda Biljić

- Ja sam bila izričita po pitanju prevare, a javna prevara je javna prevara. Drugo je kada se to ne vidi, ali na televiziji je nešto drugo. Za mene je to neoprostivo, ali sam sa druge strane, oduševljena njenom snagom, borbenošću i jačinom koju je pokazala. Ona dugačije ne bi umela, i mora da se bori. Kod njih do sukoba dolazi upravo zbog njene impulsivnosti, zato ona onako reaguje kada su svađe u pitanju. Toma je takav da će joj stalno prebacivati za neke stvari, dok ona pojedine napade ne može da trpi. Ja sam tu da je posavetujem kao majka, ali se vidi taj jaz, i prisutno je neslaganje, ali mi smo odrastale u skroz drugom vremenu. Trudim se da razumem sve to, ali je se nikada ne bih odrekla, iako ona to tako misli. Nadežda mora da nauči da u životu mora polako i strpljivo, i da je nekada bolje prećutati, sve se vrati, kad - tad.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma i Nadežda u klinču

- Što se tiče Longa, on je jedno divno i dobro dete. Nije zahtevan, niti oko njega ima bilo kakvih problema. Nadežda zna kakva sam ja majka bila, i iz tog razloga znam da ne brine. Kada sam na poslu, on je sa suprugom i obrnuto, čak i njen brat stalno dolazi i pridrži ga, kada treba, ali i pripomogne meni i Nadeždinom ocu , voli da se igra sa bebicom. On je kod nas sve vreme, a što se tiče Tomihin roditelja, njegov otac mi piše često i raspituje se za Longa, dok njegova majka piše mom suprugu i dobija sve iformacije vezane za našeg unuka. Ne želim ništa loše da pričam, ja u ovoj godini sve opraštam, ali ne zaboravljam - objasnila je Slavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Krsta

09.01.2021 16:00

Majka Slavica je oduševljena Nadeždinim ponašanjem!? Zar ne vidi da joj je ćerka Nadežda bolesna i da ne zna gde ide, gde bije, gde udara, koje lekove treba da pije, da alkohol ne treba da pije . . . . . . Nadežda nije sposobna sama da živi ili sa detetom.

Odgovori 11 0
Goran

10.01.2021 11:44

Luda majka - luda ćerka.

Odgovori 11 0
Čavka

11.01.2021 12:05

Nadežda je bolesna i treba da se leči. Video sam juče kako ide a ne zna gde ide pa se sudara sa Tomom. A onje pazi kao da mu je to ćerka.