(VIDEO) DRUŽIO SE SA MILIJARDERIMA, A SAD PROPAO! Nadežda ponižavala Tomu, a onda joj on OVAKO odgovorio!

Autor:

Zadruga

07.01.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije joj prećutao!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić i Toma Panić

Nadežda Biljić i Toma Panić na današnji dan sedeli su ispred izolacije, a trzavice ni ovog jutra nisu izostale. Naime, Panić je počeo da uzdiže sebe, predstavljajući da je došao iz visog društva, a onda ga je Biljićeva spustila na zemlju.

- Tad je Toma došao iz ozbiljne ekipe, čoveko koga je boleo k*rac za sve, sprdao sam se i zezao se. Gledam sam svoja posla. Tad sam došao iz drugog društva, iz Istanbula, pre Zadruge 1 družio sam se sa milijarderima... - pričao je Toma.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić i Toma Panić

 A sad si propao! Đubre jedno! A na kraju si završio kod tašte. Pa šta, ti voliš svoju taštu - prekinula ga je Nadežda.

Inače, Nadežda je sinoć za crnim stolom otkrila nepoznate detalje iz svog života:

 

- Ja sam sve pokušala, ali on (Toma) mene mrzi. On želi da mi vidi leđa. Priča da sam loša majka, a ja sam pokušala sve, trudila sam se da spasim svoj brak, svoju porodicu. On mene uopšte ne voli, šta više ne podnosi me. Ja nisam jadnica. On je manipulator, koji mene krivi za sve. On meni pomenuo čoveka sa kojim sam bila 3 godine. Čoveka koji me je maltretirao, silovao, izbacivao golu na ulicu. To je moja bolna tačka. On mene ponižava, priča jadno moje dete. Ja sam sve pokušala a on nije, i sebe pere - pričala je Nadežda kroz suze.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

08.01.2021 11:52

Ahahhaha umišljeni iskompleksirani lažov, nema ker za šta da ga ujede, on se družio sa milijarderima?!?!??! E, moja Nadežda..... mada.....sličan se sličnom raduje!!!

lala

14.01.2021 22:31

Sram bilo onog ko je izbacio Tomu , sta je sve radio npr. ,,Car,, fuj