Zadrugarka krije da je bila na meti napasnika: Minu hteli da siluju ispred kuće u Inđiji!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

05.01.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Mina Vrbaški bila je na meti silovatelja neposredno pred ulazak u velelepni Imaginarijum. Kako Rijaliti saznaje, nju je u Inđiji u blizini porodične kuće u mraku napao nepoznati muškarac koji ju je pribio uz automobil i počeo da je pipa svuda po telu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

- U trenutku kada se Mina vraćala iz grada manijak ju je zaskočio i napao. Ona je gledala u telefon i nije mogla da primeti da se napasnik sakrio iza auta. Ulica je mračna jer rasveta nije dobra, pa je to bilo idealno okruženje da je silovatelj sačeka. Skočio je na Minu s leđa, počeo da je vuče, a ruku joj je stavio na usta da ne bi mogla da vrišti.

Telefon joj je ispao u tom trenutku i nikoga nije mogla da pozove upomoć. Napasnik je počeo da je dira po međunožju i grudima jednom rukom, dok ju je drugom sprečavao da viče. Pocepao joj je majicu i pantalone u kojima je bila, a na rukama je imala modrice jer ju je nekoliko puta udario i pretio da će da je izbode ako bude vikala - priča nam Minina drugarica koja je želela da ostane anonimna.

 Muškarac je Minu dirao po međunožju i grudima, a jednom rukom joj je zapušio usta da ne vrišti


Kako dalje saznajemo, Mina je u jednom momentu uspela da se izvuče iz kandži nasilnika, ali samo nakratko.
- Dok ju manijak Minu maltretirao, u jednom trenutku je uspela da ga udari laktom u stomak. Tada je otrčala da pokupi telefon, a usput je vrištala i dozivala komšije upomoć. Muškarac se brzo podigao jer je bio krupan i mišićav, pa ju je opet stigao i uhvatio. Ponovo joj je zapušio usta u nameri da je odvuče dalje od kuće. Dok mi je Mina sve to pričala, pretrnula sam od straha! I sad me prolazi jeza kad pomislim na to kroz šta je prošla, a kada smo se videle posle tog napada, pokazivala mi je modrice koje su joj ostale na rukama. Onda zamislite koliko ju je taj čovek stiskao. To su bile jezive povrede, a Minina majka Ivana doživela je šok kad je saznala šta se izdešavalo - priča nam sagovornica i nastavlja:

 

- Mina je imala sreće što je njeno vrištanje čuo naš komšija. Odmah je izleteo iz kuće kada je shvatio šta se dešava, a kad ga je spazio taj muškarac, odmah je pustio i počeo da beži glavom bez obzira. Mina je tri dana bila u šoku jer je navukla traumu, a kasnije smo saznali da taj muškarac ima debeli dosije u policiji i da to nije prvi put da je neku devojku napao na ulici. On je sada u pritvoru zbog krađe i pitanje je kad izlazi na slobodu.
Dušan Lukić


 

RepublikaFoto: tiktok.com/printscreen

Napadnuta i u noćnom klubu


Mina Vrbaški je pre dve godine u "Zadruzi" ispričala da ju je jednom prilikom u toaletu noćnog kluba napao dečko u trenutku kada je razgovarala telefonom. Ona je u provodu bila s drugaricama, a obezbeđenje je pijanog momka posle ovog incidenta izbacilo napolje.
- Bila sam na splavu sa drugaricama i najnormalnije sam otišla do toaleta sama. Šta će mi pratnja, računam, pun je klub, puno je ljudi koje poznajem. Dok sam razgovarala telefonom, prišao mi je momak koga sam tada prvi put videla, zagrlio me je i počeo da nasrće da me poljubi. Rekla sam mu da se skloni jer sam zauzeta, a jasno se videlo da je pijan. Kad sam mu odbrusila, počeo je da me psuje, a na kraju me je šutnuo u nogu. To je videlo obezbeđenje, sećam se da su ga dobro premlatili i izbacili napolje - ispričala je Mina.


Mina: Samo se manijaci lepe za mene!


Zadrugarka Mina Vrbaški rekla je u rijalitiju da se iz nekog razloga za nju najviše lepe muškarci koji su problematični, pa zbog toga često i upada u loše veze.
- Shvatila sam da sam pravi mamac za muškarce koji se problematično ponašaju. Najviše se lepim ili za robijaše ili za krimose, a manijaci ne mogu da me zaobiđu nikako! To je pravi užas! Ne znam šta ih kod mene privlači, ali nikako ne nalazim dečka koji će da bude dobrica. Ne mogu da provalim u čemu je problem, ali tako je kako je - rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

05.01.2021 14:19

Mina: Samo se manijaci lepe za mene! - - - - - - - - - A zašto se ona lepi za manijake?

Čavka

05.01.2021 14:33

O tome nisu pričali 4 godine pa sada izmislili.