(FOTO) Dosad neviđena fotografija KRISTIJANA i njegovog OCA! Osuđen na doživotnu robiju....

Autor: Srbijadanas, Republika.rs

Zadruga

04.01.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KAkav otac, takav sin!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović rođen je u Minhenu 1969. godine pod imenom Aleksandar, kao klinac odrastao je bez oca, jer je Srboljub Golubović odveden na doživotnu robiju još dok je zadrugareva majka bila na samom početku trudnoće.

Kristijan jeočevim stopama, pa je tako još kao maloletnik otišao u popravni dom kada se zajedno sa drugarom Miloradom Ulemekom Legijom potukao sa grupom mladića. Danas aktuelni učesnik rijalitija Zadruga, poznat je kao žestok momak sa beogradskog asfalta. Godine je proveo po zatvorima, a sada juri isto toliko dugačak staž po rijaliti programima.

Ipak, o njegovoj porodici se malo toga zna:

-Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te '69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju - pričao je Kristijan svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading