JURILA JE PO GROBLJU: Miljana molila Viki za muzičku želju dok je Miljkovićeva sahranjivala oca!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je potpuno šokirala milionski auditorijum kada je otkrila da je jurila pevačicu Viki Miljković po groblju da joj nešto otpeva dok je ova sahranjivala oca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Naime, Nišlijka je ispričala kako je, kad je imala oko 10 godina, na groblju u Nišu ugledala folk zvezdu, te potrčala ka njoj kao omamljena da je, ni manje ni više, nego zamoli za muzičku želju.

- Ja nikada nisam išla na sahrane jer se plašim toga, zato me je mama kasnije vodila sa sobom. I odem posle nekoliko dana sa majkom na groblje kod bake i sretnem tamo Viki Miljković, ona otišla ocu na grob. Zapravo je toga dana bila sahrana njenom ocu. Žena van sebe. Ne zna gde udara, a ja dete. Počela sam da vičem, posle sam je zaustavila i pitala da mi zapeva njen tada aktuelni hit "Obeležena" jer ja nju obožavam. Majka me je odmah zvala da idem kući, nisam htela da se odvojim od nje. A tada je bila sahrana njenom ocu. Mama me je agresivno povukla za ruku i rekla: "Polazi, bre, kući" - ispričala je Miljana u "Zadruzi", smejući se sama sebi, dok su i njenoj majci Mariji pošle suze od smeha.

RepublikaFoto: youtube.com/Samozavaseoci
Viki Miljković

Podsećanja radi, Miljana je nekoliko godina nakon što je spopala Viki na sahrani njenog oca postala prava progoniteljka poznatih ličnosti. Ona je napastvovala Darka Lazića, Dušana Svilara, Slobu Vasića, Mišela Gvozdenovića, oko kog se sada vrzma i u rijalitiju, a došla je i do Saše Popovića i Žike Jakšića. Jednom prilikom je čak upala i u porodičnu kuću Cece Ražnatović u Žitorađi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading