(VIDEO) Ni meni ne bi bilo prijatno da moj muž ima drugaricu kao što si ti.. Marija Bulat BRUTALNO SASULA Tari istinu u lice!

Autor:

Zadruga

03.01.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobila šta je tražila!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Bulat i Tara Simov

Tara Simov nastavila je da ispituje Mariju Bulat o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša, spominjajući i tvrdeći da njemu supruga Ivana Aleksić nije ništa zamerila. Marija nije krila da ni njoj kao supruzi Marka Bulata, ne bi bilo svejedno da zna da ima blisku drugaricu kao što su oni.

- Iskreno, ni meni ne bi bilo prijatno da Marko ima blisku drugaricu, tako - rekla je Marija.

- Njemu supruga nije ništa zamerila, to ti pričam! Nerviraju ga što ga gledaju - pravdala se Tara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Bulat i Tara Simov

- Uhvatila ga kriza onda, kada nemaš nikoga napolju lakše ti je! Ali on ako te gleda kao drugaricu, poznanicu, neće to dozvoliti, on ima 40 godina, a ti 20, da dozvoli da ti padaš u vatru - dodala je Marija.

 

 

 

- Ja sam mu rekla da se opusti, da ću se ja svađati sa svima! Ja sam se prošle godine svađala sa svima, meni nije problem, a on u ovom stanju ne može! Nešto nije u redu i do njega je to stiglo, već mesec dana - govorila je Simova.
 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading