(VIDEO) NAJODVRATNIJI OD SVIH! Kijina majka sve šokirala svojim izlaganjem, a evo šta posle svega misli o Tomoviću!

Autor:

Zadruga

02.01.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ovo nije očekivao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Željković

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari će birati između Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića. Sledeći koji nominuje je Nadica Zeljković.

- Jocika, misice, lisice. Malo si se pogubila, zameram ti što si psovala Tomovićevu majku. Moraš drugačije da se boriš za sebe, a ne da pričaš u bradu i na kraju da psuješ i vređaš. Kažem ti sve iskreno. Nekad mi deluješ divno, čisto, a nekad me iznenadiš baš. Kao zadrugar si mi okej, ali to što si mu rekla mi je baš strašno. Što se tiče Vladimira bio mi je sjajan, pa najodvratniji od svih. Za mene si nepoznata materija, oduševljena sam tvojim poštovanjem, vaspitanjem i stavovima. Nominujem Jovanu - rekla je Nadica.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Jovana Ljubisavljević

- Vlada i ja smo jako korektni, dobri smo, poštujemo se. Ne volim te njegove rijaliti igrice. Jovana je meni pravi prijatelj ovde, a malo ih je ovde, pa zato šaljem Vladimira - nominovala je Sanja.

 

- Vladimir i ja smo u korektnom odnosu, daje mi dobre savete, roditelji su mi rekli da se izvinim njemu i da budem sa njim u komunikaciji. Jovana je osuđena za mnoge stvari koje nisu istina. Ja nju volim i cenim. Ostaviću nju, a nominujem Vladimira - rekao je Neca.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading