HOĆU DA SVI NOVINARI OBJAVE OVO ŠTO PRIČAM! Necina majka gori od besa, popustile sve kočnice: RAZVALIĆU VRATA OD ZADRUGE, SKOTINA JEDNA, SRAM GA BILO!

Autor:

Zadruga

31.12.2020

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Necina majka je završila u bolnici zbog aktuelne situacije u Zadruzi i "izlaska iz ormara" njenog sina koji nakon tog priznanja doživljava svakodnevno zlostavljanje u Beloj kući.

RepublikaFoto: Jelena Simonović/printscreen

Pre izvesnog vremena zadrugar Nenad Lazić Neca obelodanio pred milionima, da je biseksualac pa je šokirao javnost priznanjem da je osoba u koju zaljubljen Bora Santana, koga je od samog starta gledao kao drugog "oca".

Tim povodom su se njegova majka Julijana, kao i njegov brat Peca već oglašavali za Republiku i otkrili da je sve to Necin plan iz osvete prema Bori koji je počeo da ga psihički zlostavlja i konstantno proziva. Danima nakon toga drama se ne stišava, gde je otišlo sve i korak dalje, te je Santana počeo na bizarne načine da provocira Necu i skinuo se u lajvu i pokazao mu polni organ. 

 

 

 

Tim povodom Juca se ponovo oglasila naš portal vidno potrešena u suzama i izrevoltirana otkrila šta se trenutno dešava u domu Lazića, kao i da je tužila Boru Santanu zbog vređanja na nacionalnoj osnovi kao i zbog uvrede časti njenog sina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Šta se dešava sa tim što je Bora dva puta udario mog sina, pa mu je pomodrelo oko?! Imam klip sa kojim mogu sve to da dokažem. Izvadio mu je onu stvar pred milionima i provocirao ga javno da gleda. Moj sin neprestano plače. Hoću da svi novinari ovo vide i objave. Tužila sam Boru sad i zvanično zbog uvrede časti mog deteta i vređanja na nacionalnoj osnovi, zatim je vidno uznemirena dodala - Bila sam u bolnici dva dana na infuziji, nisu me zadržali zbog korone, pala sam sa nogu zbog nerviranja oko ove cele situacije, ali sam morala da se oglasim.

- Ja poznajem moje dete, znam kako reaguje na sve, ovo nije on, promenio se od kako je ušao Bora, ako i jeste biseksualac to je danas moderno, svi ga podržavaju i u Smederevu, kao i u mojoj porodici. Borin brat nam je javno pretio da će da nam zapali kuću i nazvao nas pederskom familijom, proklinjao je moju bolesnu majku, sram ga bilo, skotina jedna.. Imam ovlašćenje Necino, uzeću njegov ugovor i razvaliću vrata Zadruge, moram da ga zaštitim, Bora njega seksualno maltretira.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

31.12.2020 16:05

Samo napred. Spasavaj sina.