Golubović predložio primamljivu ponudu produkciji: Je*ao bih Miljanu za 100.000 evra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristija Golubović priznao da bi imao seks sa Miljanom Kulic pred kamerama, ali da bi produkcija za to trebala debelo da plati. Sve se odigralo tokom preksinoćne emisije u kojoj je nastao haos i lom, i nije se znalo ko je imao više konflikata sa kim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Ana Bulatović kao vođa nedelje izabrala Lazara Čolića Zolu za omiljenu osobu, voditelj Milan Milošević podigao je Nikolu Đorđevića, zbog kog je usledio haos.

- Zola, pošto peckaš Mariju, ja ću sada podići Nikolu, da li si rekao da bi sa Miljanom spavao za 50.000 evra? - upitao je Milan.

- Ja sam sa njima pričao gluposti, oni su pričali svašta nešto, pa smo i to pomenuli - tvrdio je Nikola, koji je očigledno zaboravio da je tada izjavio da bi spavao sa Kulićkom za lepe pare.
- Mene su pitali sinoć, kad je ona prošla, da li bi za 100.000 spavao sa njom. Nađite mi onoga ko ne bi? Šta fali Miljani? Zažmurio bih i odradio posao, i stavio lepe pare u džep. Šta se sad svi prave fini i pošteni, a sevaju im oči na spomen evrića. Znate šta je 100.000 evra? - rekao je Kristijan iskreno, a onda se javila i Marija Kulić koja je napala krimi momka.

 

Marija: Kristijane, je l' te nije sramota, sin ti je njeno godište? Ti bi sve za pare uradio some jedan

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Kristijane, je l' te nije sramota, sin ti je njeno godište? Marš u pičku materinu drtino odrtavela. Ti si budala jedna. Nemoj za moje dete tako da pričaš. Ti bi sve za pare uradio some jedan. Zato si i robijao. Nosi se bre, da mi se više nisi obratio. Sve na moju ćerku loše, stoko jedna - zaurlala je Marija.
- Ja sam zatekla Nikolu i Zolu kako se drže za ruke, rekla sam da su zaljubljeni jedan u drugog. Dva gejevca - ubacila se Ermina.
- Ja sam mislila da će od njega biti nešto, ali kada je skinuo čarape i kada sam mu videla nokte od pola metra, muka mi je bila - odbrusila je MIljana.
Nakon ovoga Kulićka se nije mnogo bunila, već je Zolu pokušavala da pravi ljubomornim sa Golubovićem. Očigledno joj se svidela Kristijanova fantazija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola: Želeo sam decu sa Sanjom!


Nikola Đorđević sedeo je u pabu i poverio se Mišelu Gvozdenoviću kako mu nedostaje bivša devojka, pevačica grupe "Hjurikejn" Sanja Vučić.
- Ona je htela da imamo decu, i ja sam bio za to, imam stan i dobre prihode za Srbiju, imam minumum 1. 500 evra, ali nije išlo, pucali smo. Njoj je smetalo gde ja živim, bilo joj je daleko, Višnjička banja, neće da vozi, samo troši pare za taksi, kaže da se plaši da vozi. Vežbao sam ja sa njom - otkrio je Nikola.

Maja ugrizila Janjuša!


Maja Marinković je prebacila Marku Janjuševiću što je krenuo da je spaja sa Nikolom Đorđevićem, pa je krenula da mu zamera ostale zadrugarke. Ona posle svađe nije htela da pusti Janjuša da ode od nje. Marko je pokušavao da je strgne sa sebe, a ona ga je u jednom trenutku i ugrizla.
- Iživljavaš se nada mnom, ja se odrekla oca zbog tebe. Sram te bilo, govno raspalo. Voliš samo moju pičku - rekla je Maja.
- Mrš, bre - rekao je Janjuš i sklonio se od nje.
- I tvoje dete će neko da vređa tako. Sve će da ti se vrati u životu - dodala je ona.
- I treba da te vređa - odbrusila joj je Mina, koju je Car grlio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading