MILJANA IZMEĐU DVE VATRE! Zola je dobar do bola, ali ni Mišel nije za bacanje

Autor:

Zadruga

01.01.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najintrigantnija rijaliti-učesnica Miljana Kulić u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga" je sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, sinom Željkom i majkom Marijom Kulić. Da produkcija zna da začini priču, govori i to što je u Beloj kući sa njima i Mišel Gvozdenović, kojeg je Miljana proganjala godinama. Iako se u rijalitiju svađaju, Miljana, Zola i Mišel ispozirali su zajedno za praznični broj Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: Promo foto
Mišel, Miljana i Zola

Miljana je, naravno, vodila glavnu reč, te je prva objasnila kakav je njihov odnos.

- Zola me je mnogo razočarao, rekla sam mu šta mi smeta, a on nastavlja da se ponaša kako ne treba. Gledam sada sebe i svoje dete, on me ne zanima. Ako se popravi, možemo da pričamo o vezi - započela je Miljana, a onda nije zaobišla ni Mišela.

 

Mišel: Ako ovo preživim, naredna godina je moja

Gvozdenović se našalio na račun situacije u kojoj se našao sa Miljanom u rijalitiju, te je rekao da, ukoliko to podnese, nova godina će mu doneti samo dobro.
- Ljudi moji, ako ja ovo preživim, naredna godina je moja. Obećavam i uspeh i karijeru i sve (smeh) - rekao je pevač.

 

- Mišel se pravi da ga ne zanimam, a obožava me. Žao mi je što sam ga jahala, to mi ne priliči, ali nije istina da ga maltretiram, on voli moju pažnju, samo se pravi - objasnila je Kulićeva.

Mišel se tada uključio i rekao da je Miljana u zabludi.

Kulićka: Mišel se pravi da ga ne zanimam, a obožava me

- To što ona priča nema veze s mozgom. Godinama me je maltretirala, maltretira me i sad. Ja sam kriv što sam to dozvolio. Ne možemo mi da budemo prijatelji, ovde možemo samo da se podnosimo ili ne podnosimo - deklarativno je rekao Gvozdenović.

Pitali smo Miljanu kako ne maltretira Mišela kada stalno ide za njim, a ona se nasmejala i odgovorila:

- Ne idem ja za njim, on se samo tako tu nađe, a ja sam šoumen.

 

Zola: Želim sa Miljanom bebu u 2021.

Iako je Miljana u dve sezone zaredom abortirala Zolino dete, on kaže da vreme za zajedničku bebu tek dolazi.
- Nismo bili spremni ni ona ni ja, kada završimo ovu sezonu, biće vremena za sve. Želim bebu u narednoj godini, mislim da je vreme da se uozbiljimo i prekinemo da se svađamo - rekao je Zola.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading