(FOTO) SVAKA RIJALITI-MACA KAŽE DA JE KIKI FACA! KRISTIJAN: Ovde je bolje nego u ćuzi!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

03.01.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadam se da Janjuš nikada neće videti ove slike kako se njegova devojka ispred mene uvija!

Foto: Promo foto

Četvrtu sezonu rijalitija "Zadruga" obeležio je ulazak Kristijana Golubovića, koji je pojavom šarmirao sve ukućane. Zadrugari su pozirali pred kamerama Srpskog telegrafa, a potom su sa nama podelili želje.

Kristijan, kao glavni dasa rijalitija, pozirao je blažen među ženama. Kako kaže, sve devojke su njegove.

- Sve rijaliti-ribe su moje (smeh). Ima tu dobrih devojaka, ima tu raznih, ali mnogo njih me poštuje jer sam takav čovek. Volim da pomognem, volim da posavetujem i, za razliku od većine šabana ovde, pravi sam muškarac, čast izuzecima - rekao je Kristijan, pa dodao:

- Nadam se da Janjuš nikada neće videti ove slike i kako se njegova devojka ispred mene trti i uvija. Sve vreme dok smo se slikali pevušio sam: "Bolje mi je nego u ćuzi dok mi se Maja ovako guzi", plakali smo od smeha. Šalu na stranu, Maja je opasna riba, zgodna je do bola, mada ni ove druge nisu za bacanje. U novoj godini želi samo zdravlja, ostalo, kako kaže, već ima.

- Nek smo živi i zdravi, sve ostalo i pare i kule i gradovi i prijatelji se steknu ili izgube. Bez zdravlja nema ničega - zaključio je Golubović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading