Raskrinkaće prostitutke i kriminalce: Žena Marka Bulata ulazi u Zadrugu!

Autor: Blic.rs

Zadruga

27.12.2020

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, prema pisanjima domaćih medija uskoro će ući u rijaliti "Zadruga 4".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marija i Marko Bulat

Naime, Marija je nedavno potpisala ugovor sa produkcijom TV "Pink", piše "Alo", a kako se dalje navodi, jedan od zadataka joj je da raskrinka aktuelne zadrugare budući da većinu poznaje iz spoljnog sveta, a sa pojedinim učesnicima sretala se i dok je radila u policiji.

Osim toga, Marija namerava i da iznese detalje iz svog života, budući da je pre nekoliko godina bila u žiži interesovanja, nakon što ju je policija u dva navrata privela zbog posedovanja narkotika.

- Marija zna sve o svima. Pre nego što se udala za Marka, radila je u policijskoj stanici Novi Beograd kao policajka, pa se na poslu sretala sa raznim ljudima - kaže izvor na početku razgovora i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Marija i Marko Bulat

- Od nje se očekuje da u Beloj kući iznese dosta toga i raskrinka mnoge ljude, kako žene, tako i muškarce. Pogotovo one koji se dovode u vezu sa kriminalom i "najstarijim zanatom". Nesumnjivo je da raspolaže sa mnogo informacija, budući da je dugo radila kao policajka - priča izvor.

Kako kaže, osim što će se baviti budućim cimerima, Marija planira i da prvi put iznese detalje iz svog privatnog života.

RepublikaFoto: facebook.com/marko.bulat.98
Marija i Marko Bulat

- Marija je potpisala ugovor sa čelnicima "Pinka" i njen ulazak se očekuje uskoro. Marko će brinuti o njihovom sinu Savi i ćerki Doroteji, ali i o Sofiji koju je njegova supruga dobila u prethodnom braku. Budući da zbog pandemije korona virusa Bulat nema posla, neće mu biti problem da brine o deci i kući, dok Marija zarađuje od učešća u najgledanijem rijalitiju - tvrdi izvor.

Podsetimo, Marija je preživela dramu kada je rodila ćerkicu u šestom mesecu trudnoće. Ona tada nije želela da priča o trudnoći, jer se porodila u šestom mesecu, pa je beba u inkubatoru provela tri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedeljko

27.12.2020 17:48

Kriminalka da raskrinka druge kriminalce? Teško.