Nikada ne biste pogodili o čemu se radi: Evo šta povezuje Miljanu Kulić i Vladimira Tomovića!

Autor:

Zadruga

26.12.2020

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Vladimir Tomović su izuzetno jaki rijaliti igrači. Njih dvoje su se upoznali pre pet godina u rijalitiju i od tada biju bitke u ovom šou programu. Ipak, verovatno ne znate da ih vezuje jedna osoba.

RepublikaFoto: Printscreen
Vladimir i Miljana

Koliko je svet mali dokazuje sledeča priča.

Naime, Vladimir je pre skoro deset godina učestvovao u šouu "Veliki brat". Onom čuvenom u kojem su se prvi put pojavili i Soraja Vučelić i Branislav Radonić Brednom. Među njima nalazila se i odbojkašica Bojana Stojković iz Niša.

Bojana i Vladimir otvoreno su flertovari u rijalitiju, da budemo precizniji Tomović nije propuštao priliku da joj priće, počne da je mazi i pokuša da je smuva.

RepublikaFoto: Printscreen
Bojana Stojković

Ipak, nije ni da je ona bila imuna, te se moglo videti da joj se dopada Vladimir, te je često završavala u njegovom krilu, sedeli su u izazovnim pozama i smeškali su se jedno drugom. Kao što to obično biva u rijalitiju, učesnici odu korak dalje i imaju seksualne odnose, ali ovom nesuđenom paru to se nije desilo.

Šat je bilo u spoljnom svetu, nije nam poznato, ali poprilično je moguće da se priča ovde završava, te se Vladimir vratio u Crnu Goru, a Bojana u Niš.

RepublikaFoto: Printscreen
Vladimir i Bojana

Nekoliko godina kasnije, Vladimir je vaskrsao svoju rijaliti karijeru i postao ozbiljan igrač, dok se Bojana povukla iz sveta medija i postala kozmetičarka i masažerka.

Interesantno je da joj je jedna od klijentkinja njena sugrađanka i rivalka njenog bivšeg u rijalitiju Miljana Kulić. te su i jedna i druga objavile snimke tokom tretmana. Ne znamo šta su pričale tokom ovih tretmana, ali je sigurno da je Vladimir bar u nekom trenutku bio tema, te ne sumnjamo da je Bojana poverilan neke tajne Kulićevoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading