Sandra nasrnula na Zolu kada joj je pomenuo Grand: Zadrugarka pretila cimeru iz Zadruge zbog SAŠE POPOVIĆA!

Autor:

Zadruga

26.12.2020

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadruga je upravo dobila dva nova neprijatelja - u pitanju su Lazar Čolić Zola i Sandra Rešić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Sandra

Učesnici rijalitija danas su imali sastanak gde su imali zadatak da odaberu najpokvarenijeg među njima. Došlo je do brojnik verbalnih sukoba, a umalo da jedan od njih preraste i u fizički.

Naime, Lazar Čolić Zola naveo je Sandru kao pokvarenu, na šta mu pevačica nije ostala dužna.

- Mnogo me boli za to šta jedan Zola kaže o meni. Ti sve šta znaš u životu jeste da uvališ svoje d*pe od 100 i više kila i da živiš od Miljane Kulić! Tebe boli što sam ja rekla da si džabalebaroš, da ništa ne radiš, što si našao Miljanu da j*beš za cigare! Ja dok sam vođa, ne možeš da dobiješ ništa - odbrusila je Sandra, a Zola je nastavio:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Rešić

- Pa, da. Ti si zvezda, kad izađeš iz Zadruge bićeš velika zvezda. Zato te je i Saša (Popović prim. aut.) šutnuo - rekao je on, a na ovu opasku Sandra je posebno bila osetljiva, te se unela Čoliću u lice.

- Slušaj, nemoj više da spominješ te ljude, to su ljudi koje ćeš moći da viđasš samo na televiziji. Nemoj da ih pominješ da ja ne bih spominjala tvoje. Neće ti biti dobro - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading