Zaklaću te, pa ću baciti tvoje stvari u bazen!

Autor: D. Lukić - I. Tubin

Zadruga

11.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija "Zadruga" svakodnevno kradu jedni drugima namirnice, garderobu, kozmetiku i ostale potrepštine, međutim, jedna krađa izazvala je haos u čitavoj "Zadruzi". U toku noći odigrala se velika krađa koja je izazvala bes među pojedinim ukućanima. Najpre su Milanu nestale cigare, Banetu Čolaku naočare, a Đeksonu je ukradeno 2.000 dinara, kao i 1.000 dinara Teodori. Ustanovilo se da je lopov Marko DNK, koji je burno reagovao kada je sateran u ćošak.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milan Milošević

Naime, Milan Milošević zahtevao je od Marka da vrati ukradeno, zbog čega su se posvađali, jer je Marko negirao da je on lopov, a haos je nastao kada se u raspravu uključila Saška. Kako je Marka iznerviralo mešanje Saške u priču koja se nje ne tiče, on joj je zapretio.

 

 Miki: Šta se ti buniš, pa i ti si krala ostalima, došao je red i na tebe i Milana

- Zaklaću te! Prvo ću te zaklati, a onda baciti tvoje stvari u bazen - vikao je Marko.

Ubrzo se u raspravu uključio i Miki Đuričić, a mnogi su se složili sa njegovim rečima.

- Šta se ti buniš, pa i ti si krala ostalima, došao je red i na tebe i Milana - rekao je Miki.

Nakon svađe, koja se nije slavno završila jer je obezbeđenje moralo da ih razdvaja, Marko DNK je priznao Maci da je istina sve što su Milan i Saška rekli i priznao krađu.

Teodora, Sara i Zorana se gušile u suzama

U specijalnoj emisiji u "Zadruzi" sinoć su gošće Dušice Jakovljević bile majke učesnica Gordana Džehverović, Teodorina mama, Indira Reljić, Sarina mama, i Žaklina Stefanov, Zoranina mama. Čim su ih ugledale, zadrugarke su zaplakale, a suze nisu mogle da zaustave dugo. U jednom trenutku su majke dobile priliku i da se obrate svojim ćerkama i upute im reči podrške.

 

Jelena: Žiža je rekla da je Viktorija narkomanka

Jelena i Viktorija posvađale su se nakon što je Jelena počela da prepričava šta je Žiža govorila o rokerki.

- Žiža je rekla da si alkoholičarka, a Tanja narkomanka - rekla je Jelena, a Viktorija je odreagovala.

- Štalarko, jadne tvoja majka i baba, samo te šalju po rijalitijima - odgovorila je Viktorija, a Žiža je poludela kada je to čula:

- Stoko jedna, stoko! - ponavljala je glumica.

Saška, Tanja i Viktorija napale Milicu

Već danima je odnos Saške Karan, Tanje Jovićević i Viktorije sa jedne i Milice Dugalić sa druge strane veoma zategnut. Milica je dobila priliku da čuje šta joj tri drugarice pričaju iza leđa. Nakon što su odgledali snimak, svaka od njih je iznela svoje mišljenje o situaciji.

- Milica zna, ima tome mesec dana, da sam ja rekla da je ona meni lično dosadna, kad god ustane da priča, u svakoj komunikaciji, ona je jako opširna i to me baš nervira - rekla je Saška.

- Ovako kako se oblačim i ponašam ovde, kako razgovaram ovde, ja to radim i van "Zadruge". Ko me poštuje i voli, ima strpljenja - odgovorila je Milica.

Macin drug: Mani se Baneta!

Drvo mudrosti je pozvalo Macu Diskreciju u Rajski vrt i upitalo je da li bi želela da dobije telefonski poziv, zbog čega se obradovala, ali istakla da nema novca za njega. Međutim, u dogovoru sa Velikim Šefom, Drvo je rešilo da pokloni jedan minut poziva Maci, koja je odlučila da se čuje sa drugom Akijem.

- Maco, mani se Baneta, sve drugo je super! Čekam te u finalu da ti stavim krunu na glavu. Imaš armiju fanova - poručio joj je drug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading