(VIDEO) DOGOVORILI SU SE DA SVE KRIJU ZBOG TEODORE! Matora OKTRILA šta su Sanja i Anđelo radili pre Zadruge!

Autor:

Zadruga

22.12.2020

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković i Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

Noćas je Jovana Tomić Matora iznela nove detalje o odnosu Sanje Stanković i Anđela Rankovića. U razgovoru sa Marko Đedovićem otkrila je šta se dešavalo na rođendanskoj proslavi pre ulaska u rijaliti.

- Ona mi je rekla kako nije imala ništa sa njim, ona se odrekla oca i klela se a onda se klela u majku! Pritom je on mene zajedno sa njom lagao - rekla je Matora.

- Ona se kune i u kera! - rekao je Đedović

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Matora

- Ja sam se tada sa Sanjom na rođendanu poljubila, plakala njenoj mami kako sam je zavolela, kako se Sanja i ja rastajemo i onda prilazi Anđelo i ti se muvaš sa njim na žurci. Ovog ispratila kući, ja ostala tu, šta je trebalo poplaćala. Pritom mene tešiš, dolaziš kod mene u stan. Govoriš mi kako se ponovo zaljubljuješ, ja ga zamolila da ne pravi priče i oni su se dogovorili da sve slažu zbog Teodore, a ne zbog mene! On je zvao, a inače služi za to da krade promoterke, a onda dolazi kod mene i teši me, a ona je njemu bila kao Nataša, isto je i za nju pričao na početku! Neke osobe su mi i rekle da je bio samo se*s, a ja sam sve vreme bila iskrena - dodala je Matora.

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading