ŠOK! Miljana već našla ZAMENU za Zolu, posle svega! Svi su na njegovoj strani!

Autor:

Zadruga

16.12.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govore joj da je bezosećajna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Zola

Miljana Kulić nalazila se danas kod Drveta mudrosti u "zadruzi", gde je najiskrenije govorila o sinoćnjoj situaciji kada je prišla bivšem dečku, Lazaru Čoliću Zoli.

- Verovatno si video da Mišel i ja imamo neki dogovor, ja sam ga tražila, pa je Dragana krenula da me provocira za Zolu, pa sam samo želela da dokažem da ne igram igru sa Mišelom. Prišla sam Zoli i pitala ga zašto nije otišao na žurku i dala mu jedno pivo. Ja više neću ni da spavam u spavaćoj sobi, kako me ljudi ne bi provocirali za njega. Iznervirala sam se, jer mi je Tomović rekao da je on doktor za mene, da sam ja slagala... Ali nikakvu komunikaciju ne planiram sa Zolom. Ja sam se vezala za Mišela i volela bih neki zadatak sa njim, da se malo odmorimo. Ja nisam legla pored Zole, to su rijaliti priče, on je mislio da ću nastaviti komunikaciju sa njim, jer mi je rekao da je tužan - prepričavala je Miljana.

 
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Podsetimo, Miljana je nedavno izašla iz "Zadruge" da bi, kako se pričalo, otišla na kiretažu, što je, očekivano, veoma pogodilo Zolu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading