(VIDEO) ISEKAO VENE! Neca Tiktoker DIGAO NOŽ NA SEBE: PRIZNAO PRED SVIMA ONO O ČEMU JE DUGO ĆUTAO, PA ODLUČIO DA SE UBIJE!

Autor:

Zadruga

16.12.2020

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne stvari!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon saopštenja da je zaljubljen u Boru Santanu, Nenad Lazić Neca je sinoć u "Zadruzi" postao jako nervozan, a onda je zbog toga počeo i da povraća.  On je kasnije okupio oko sebe zadrugare koji su ga podržali u njegovoj odluci koju je priznao pred svima njima.

Tara ga je savetovala da priča sa Matorom jer ona ima iskusta sa takvim stvarima, ali Neca je sve više padao u očaj, plakao je i brinuo se da li će se sve to negativno odraziti na Borin život i da li će se ljutiti. 

- Šta ima tu loše sviđa ti se i šta, nije on kriv, a nisi ni ti. Ti moraš da radiš na samopouzndanju, to si što si i nema šta - rekla mu je Ana.

 

 

 

- Zašto si me lagao i nisi mi rekao sve to kada sam te pitala - pitala je Ana. 

- Ja sam samo hteo da mi stigne pitanje i da kažem da tu nema ničega i da završim sa svim - rekao je Neca. 

- Moj tata je jednom popio za Badnje veče, otišli smo u kafić i tamo je on pevao. U kafiću je bio jedan čovek mamina bivša ljubav, on je bio ljubomoran i vikao je vređao je kada smo došli kući. Ja sam stao njoj u odbranu, a o ne rekao: "Celo selo priča da si gej, da se j*beš u d*pe". Ja sam rekao: "Šta ja sada da radim sa tim?", rekao je Neca ocu. "Evo ti ovaj nož ubi se, pokaži da si muško", rekao je. Ja sam uzeo nož i posekao se i kada sam se probudio oni su me previli - ispričao je Neca pokazavši da je isekao vene.

- Moja mama će sve ovo da vidi, ja njoj ne smem na oči - rekao je Neca i plakao. 

Necinu ispovest poslušajte na videu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading