Kulićka otkrila mračnu tajnu iz spoljnog sveta! Miljana: Zola je iznuđivao pare od mojih fanova

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić optužila je Lazara Čolića Zolu da je iznuđivao novac od njenih fanova, a onda pare davao na kocku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana

Starleta iz Niša, naime, tvrdi da je di-džej sa kojim se tada zabavljala tražio novac ženama koje je podržavaju da bi joj, navodno, od tog novca kupovao poklone.

Sve je počelo kada se povela tema o tome kakav su odnos Miljana i Zola imali napolju, te kakve joj je probleme sve pravio. Kulićka je istakla da ju je on samo iskorišćavao i koristio njeno ime čak i da dođe do novca. Miksi se poimenice obratila fanovima koje je Zola navodno nasamario i materijalno se okoristio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Sanja pošalji sve prepiske Milanu, sve ono što si mi poslala, rekao je da hoće da mi kupi ogrlicu. I sat je izabrao, slikao ženi, žena mu poslala 300 evra, Danka mu je poslala 450 evra, to su fanovi, a onda ih blokira. Ja sam je odblokirala, ona mi je sve pokazala, koliko je para uzeo, ona žena mu je rekla da mu je zbog mene poslala. Sve prepiske pošalji! Ovo je iznuđivanje novca od fanova, ja nikada dinar nisam uzela od ljudi koji me vole. Sve je on radio. Tražio je čiste pare, nije hteo poklone. Ja sam uzimala sitne stvari, male znake pažnje, ali ne i pare. Pare nikada ne bih od nekoga uzela. On mi je ukaljao obraz jer svi misle da je taj novac uzimao za mene. Ipak je bio meni namenjen - ispričala je Miljana sva uzrujana.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zola i Miljana

Onda se u njeno izlaganje ubacio i Marko Đedović, koji je imao zamerku.

- Stvar u kojoj su oni zajednički učestvovali, nije u redu, a nije ni normalno da Miljana sve samostalno radi. Miljana, bilo je je i gorih stvari. Sada sedneš i ispričaš Zoli sve od A do Š, najnormalnije obavite razgovor - dodao je Đedović.

Luna, Dalila i Dejan se takođe ovajdili od fanova
Nije prvi put da se neko od rijaliti-zvezda dovodi u vezu sa uzimanjem novca od obožavalaca. Svojevremeno je društvenim mrežama kružio snimak na kome Luna Đogani od žene uzima novčanicu od 200 evra posle jednog nastupa. Dalila i Dejan Dragojević prihvatali su finansijsku pomoć fanova, koji su im plaćali apartmane po Beogradu, a pričalo se da su od donacija čak kupili i stan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading