(VIDEO) Anđelo i Sanja progovorili o svojoj vezi, a onda ih Miljana PREKINULA: ISKORISTILA SI JOVANU, ALI ON JE PAMETAN, NEĆE TI DATI NI DINAR!

Autor:

Zadruga

13.12.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao je haos!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković i Sanja Stanković

Nastao je haos!

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja novinara". Nemanja Vujčić, urednik zabave portala Pink.rs pitao je Sanju Stanković i Anđela Rankovića da li su emocije počele i pre nego što su ozvaničili vezu.

- Kada mi je rekla da nisam svestan koliko me želi, to je period od mesec dana, to je prevagnulo. Pre dva meseca, pre tri meseca nije bilo emocija. Ne bi bilo realno da ja gledam nju sa Franom, Filipom, da sam osetio dozu ljubomore, nije mi smetalo ni jednog trenutka. Meni je i prvom rekla da joj se sviđa, odmah sam znao ko je - rekao je Anđelo.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Anđelo Ranković i Sanja Stanković

- Desilo se, nije ranije, ne bih mogla da gledam sa drugim devojkama. Počelo je nešto da se rađa iz prijateljstva. Anđelo mi se sviđa, dopada mi se. Ne volim da pričam o svojim emocijama, vidi se da nam je lepo. Što se tiče Filipa rekla sam da je bila igrica. Što se tiče Frana, to je bilo samo sa moje strane, ja sam bila iskrena u tom odnosu. Vidi se sa Anđelom da je to ono pravo - istakla je Sanja.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Anđelo Ranković i Sanja Stanković

- Uvek sam realan, nije realno da je hemija prerasla za sedam dana u zaljubljenost, ali ide ka tome, oseća se tolika strast. Do ogromne ljubavi treba doći. Ovde svako ima pravo na svoje mišljenje, meni ne smeta ako nas neko ne podržava, ili misli da je fejk. Drago mi je i kad nas neko podržava - dodao je Ranković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Mene ne zanima ko će da podrži, ko podrži hvala mu, ko neće ne mora. Šta god da uradim ovde meni se meri, ima ljudi koji misle da se ja foliram u ovom odnosu, neki Anđelo. Mene ne zanima, oni mene komentarišu, ne ja njih - poručila je Stankovićeva.

 

- Ti si sa Anđelom, da ne bi komentarisala - ubacila se Miljana.

- Nemam kiretažu - rekla je Sanja.

 

- Iskoristila si Jovanu, dve i po godine si bila sa njom, neću da udarim gde boli, Anđelo je pametan, neće joj dati ni dinar. Ti si k*rvećetina. Ne j*bem se kao ova devojka. Seljančuro iz Bora - rekla je Miljana.

- Ti moraš lekove da piješ da bi mirno spavala, nisam dvorska luda ovde. Sve ćemo na sudu. Ti si seljančura iz Niša - rekla je Sanja.

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading