(VIDEO) ON JE GORI OD MENE! Rialda otvorila dušu o vezi sa Kenanom, a onda OTKRILA da li će im VEZA OPSTATI!

Autor:

Zadruga

12.12.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se šokirali!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kenan i Rialda

Tokom sinoćne igre istine Sandra Rešić postavila je pitanje za crnim stolom i uputila ga je Rialda Karahasanović, a trebala je ba objasni da li smatra da će imati šanse za opstankom veze sa Kenanom Tahirovićem.

-  Ja sam već od sinoć dva puta preko stola prokomentarisala, Kenan uopšte nije miran, on meni govori mišljenje na uvo, ili na jastuku, i to je mišljenje vrlo slično ili gore, a onda ustane i nigde veze. Ali ne zbog toga da ide linijom manjeg otpora, ja se ne slažem sa tim, ali nije dvoličan, on prosto neće da gubi energiju. On je mnogo gori od mene, ne u smislu da je dvoličan, ali će mnogo da ublaži sve. Sa druge strane, mislim da je gori od mene. Meni je najbitnija hemija da postoji, da li ima šanse za opstanak, sad za sad, meni je lepo. Ja jedva čekam da se završi ovo, mi ćemo se tek upoznati napolju, pa videti planove za dalje - ispričala je Rialda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading