SINIŠA ZBOG MILJANE ZAVRŠIO U BOLNICI: Kulićkinom ocu pozlilo kada je ćerka došla na kiretažu

Autor: D. Lukic - G. Doljancevic

Zadruga

12.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Siniša i Marija Kulić

Otac rijaliti-zvezde Miljane Kulić Siniša Kulić završio je u bolnici nakon što mu je iznenada pozlilo od nagomilanog stresa!

Kako Srpski telegraf saznaje, on je zbog visokog pritiska vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Nišu, a kako je ispričao tamošnjim lekarima, danima pije lekove za smirenje jer njegova ćerka po ko zna koji put ide na kiretažu. Kulićeva je presekla i rešila da dečku Lazaru Čoliću Zoli ne rodi dete, pa je zbog toga pre dva dana bila na uklanjanje ploda.

- Siniša je u kući bio sa ćerkama i suprugom Marijom u trenutku kada se požalio na mučninu. Danonoćno je pratio šta se dešava u rijalitiju i stalno je nervozan zbog svega što mu ćerka priređuje. Pije lekove otkad je Miljana saznala da je trudna i da nosi Zolino dete. Mislio je da je u pitanju neka nameštaljka, ali kad se ispostavilo da je sve istina, nije mogao da dođe sebi. Marija ga je smirivala jer sve lakše podnosi, ali nije uspevala da utiče na to da prestane da se nervira. Vrhunac je bio kada su prekjuče otišli ispred bolnice da vide ćerku koja je rešila da abortira - priča dobro obavešten izvor za naš list i nastavlja dalje:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Zola

- Čim je ugledao Miljanu, počeo je da viče da ga sramoti, da nije normalna šta radi, te da je najgore što tako ugrožava i svoje zdravlje. Kulićka je počela da plače, ali otac nije stajao i samo se u jednom trenutku srušio. Počeo je da se guši i da pokazuje da ga boli u predelu grudi.

Kako dalje saznajemo, Marija je odmah reagovala i pozvala ekipu Hitne pomoći, nakon čega je s njim otišla u ambulantu, dok je unezverena Miljana morala na kiretažu.

- Sinišu su lekari odmah u vozilu ukazali pomoć, a Marija je medicinskim radnicima objasnila šta se izdešavalo. Rekla im je da je zbog ćerke na ivici da poludi od sekiracije, pa je zamolila doktore da Sinišu u bolnici zadrže ako je stanje ozbiljno. Pričala je: "Ne znam više ni kako sebi da pomognem, a kamoli njemu! Pijemo tablete po ceo dan zbog stresa, od toga bi svaki čovek poludeo. Zbog ćerke ćemo u ludnici da završimo. Lično će Miljana da bude kriva ako mi Siniša umre" - rekla je Marija doktorima i sve vreme plakala.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Siniša Kulić

Inače, Siniša je posle ukazane pomoći i odlaska iz bolnice pričao da više ne želi da vidi ćerku i da se stidi zbog svega što mu je priredila.

- Siniša je rekao da više neće očima da vidi ćerku jer mu je preko glave da trpi njeno ponašanje. Rekao je: "Ne pamtim kada smo neku lepu stvar čuli od Miljane. Samo slušam skandale i katastrofe, otkad je u rijalitiju mi se ne skidamo porodično sa tableta. Nemam više snage da se borim s njom, loše mi je i ne smem da se nerviram više ni gram - rekao je Kulić dobrom prijatelju posle izlaska iz bolnice.

Nakon ovoga pozvali smo Mariju i Sinišu da bismo saznali kako se Miljanin otac oseća, kao i šta oni, kao roditelji, misle o njenom najnovijem abortusu.

- Ma sram da je bude. Sebična je i bezobrazna, hoće otac da joj umre od sekiracije. Misliš da je nju briga za oca i majku, sestre, ma ne. Njoj je samo onaj narkoman u glavi. Ja ću je lično zadaviti bude li se nešto desilo Siniši - rekla je Marija, a Siniša je samo kratko prokomentarisao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Strašno je ovo što nam Miljana priređuje. Držim se koliko mogu. Ne smem zbog zdravlja više da se nerviram, i ovako mi pritisak skače, a kad se iznerviram, odmah počne da me guši.

Podsećamo da je Miljana pre dve nedelje saznala da je trudna sa Zolom, te se do pre neki dan dvoumila da li da zadrži dete ili da abortira. Zbog svega toga i zbog čestih sukoba između nje i Čolića, Kulićkini roditelji sve to psihički i zdravstveno teško podnose.

 

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Sanja i Anđelo se smuvali!

Sanja Stanković i Anđelo Ranković prepustili su se strastima u dvorištu "Zadruge 4", a pao je i prvi poljubac tamo.

Nakon što je Jovani Tomić Matoroj, na neki način, priznala da joj se maneken dopada, starleta je pošla do njega da bi mu sve to ispričala, a njegova reakcija bila je veoma iznenađujuća.

- Slatka si kada si tako zbunjena - rekao je Anđelo.

- Pa šta ću - rekla je Sanja.

- Nije trebalo da ulazim u rijaliti - rekao je maneken, a starleta je dodala:

- Nije trebalo ni ja! Ali nisam mogla da lažem više Jovanu. Da nije to tako, ja bih lako. Nakon razgovora Anđelo je poljubio Sanju u usta, a posle gledanja snimaka su pred svim zadrugarima obelodanili vezu.

 

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official

Maja i Janjuš se potukli jer je on masirao zadrugarke!

Maja Marinković je od nekoliko zadrugara saznala kako je Janjuš masirao pojedine devojke, ona je odmah otišla do njega da bi ga napala. Međutim, oni su se u rehabu pogurali, nakon čega je došlo do čupanja i grebanja. Potom je obezbeđenje doletelo do njih i bilo je još nekoliko uvreda s obe strane. Vrhunac sukoba se desio u dnevnoj sobi, posle čega je Maja bila rešena da obnovi romansu sa bivšim ljubavnikom, koga je molila da joj sve oprosti, plakala i govorila da će se promeniti.

 

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official

Tara odlepila za Nikolom, on je oduvao!

Tara Simov priznala da je odlepila za Nikolom Ðorđevićem, a on je oduvao pred svima, rekavši da nikad ne bi bio s njom.

- Dopada mi se puno, on to zna. Držim se toga što je rekao da neće devojku, opuštena sam. Ðedović mi je rekao da uživam dok mogu. Malo mi smetaju ta pitanja s Paulom - rekla je Tara, a Nikola se nadovezao:

- Nisam je poljubio, zajebavamo se samo, bar s moje strane. Lepa je devojka, ali ne sviđa mi se da bih bio s njom. Ja sam se odmah ogradio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading