Kulićka posle ovoga neće hteti da vidi Čolića: Zola se NADROGIRAO, pa MALTRETIRAO Miljaninog SINA Željka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored terorisanja deteta, zadrugarkina majka ima i snimke na kojima Lazar diluje drogu i šmrče kokain.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Marija Kulić skovala je plan kako da se zauvek reši neželjenog zeta, dečka ćerke Mijane Kulić, Lazara Čolića Zole, za šta ima keca u rukavu.

Domaća javnost zanemela je na vest da je rijaliti-zvezda iz Niša ponovo u drugom stanju, a još veći šok je usledio kada je priznala da želi to dete i da će ona i di-džej ići sami protiv svih da bebu zadrže. Sve ovo se dešava dok je mama i tašta iz pakla u spoljnom svetu, pa ne može da utiče. Ipak, ona je napolju potegla sve veze samo da se reši "parazita", kako ona inače zove ćerkinog dečka. Naš izvor tvrdi da je u pitanju pakleni plan.

 

- Miljana je luda za Zolom, on kao da ju je opčinio i zaposeo. Iako stalno priča da joj se više ne dopada, da joj se gadi jer ima kvarne zube i debeo je, ona i dalje s njim radi sve i svašta. Došla je do te mere ludila da je nakon prve kireteže opet na korak do nove. Sve te stvari dešavaju se kada Marija nije tu. Zola se plaši nje kao đavo krsta, ona ima materijal kojim može da ga strpa u zatvor ko zna koliko dugo. Ali kada ona nije tu, on kolo vodi. Pa dao je sebi za pravo da seksualno opšti s njenom ćerkom u njenom krevetu u apartmanu u "Zadruzi". Tada je odlepila, da je mogla, odmah bi ušla da mu odvrne glavu - kaže kućna prijateljica najpoznatije porodice iz Niša. A onda otkriva šta je to Marija smislila da se zauvek reši "uljeza".

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Miljana i Zola žive u prljavštini!

Miljana Kulić zgrozila je naciju kada je u programu prikazan apartman u kom trenutno boravi bez porodice sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Tokom prethodnih sezona takođe je prikazivan nered u apartmanu Kulićki, a kako izgleda, ni ove godine ništa se nije promenilo. Stvari su bile svuda, na krevetu, stolicama, pa čak i na podu, a jasno se vidi da kutak u kom inače borave Marija i Željko Kulić, kao i Miljana povremeno, niko duže vremena nije sređivao ni čistio.

"Šta je ovo", "Otrovaće se od prljavštine", "Bolje neka Miljana nešto pospremi. Marija sad nije tu, pa joj mrsko da složi stvari", bili su neki od komentara na Tviteru.

 

 

 

 Marija hoće da angažuje i momke koji će da sačekaju Zolu čim se "Zadruga" završi

- Ona je opasno pametna i lukava žena. Nema koga ne poznaje, ona zna gde đavo spava. Ima video-snimke na kojima Zola diluje drogu, a ima i one na kojima šmrče kao lud. Takođe, kamera u njihovoj kući je snimala kako on bije malog Željka. Bio je nadrogiran tada. Kad bi sve to prijavila policiji, strpali bi ga iza rešetaka na ko zna koliko. "Mamlaz nije svestan šta mu spremam, ima da prokune dan kada mi je stao na put. Dan kada je pogledao Miljanu. Stavila sam kamere da oni ne znaju i sve sam snimala. Tukao je dete, tukao je Željka, to ni Miljana ne zna. Imam i kako dolaze po drogu. Kako odnose i donose. Sve dok smo mi bili na moru", poverila mi se Marija - kaže njena prijateljica koja je bila u šoku kada je čula da ona sve ima snimljeno, crno na belo.

 

Kulićka: Lazar viče na Željka

Miljana je pre dva dana rekla kako zamera dečku Zoli zato što se ophodi loše prema njeno sinu Željku.

- Rekla sam mu da ne može tako da se ponaša, da me iskorišćava, ja nisam imala takvu vezu, ne znam kako da se ponašam. Njemu smeta Željkovo ponašanje, viče na njega. Pa on je dete, ne znam kako ga nije sramota - rekla je Miljana.

 

- Pored svih dokaza na video-snimcima, Marija hoće da angažuje i momke koji će da sačekaju Zolu čim se "Zadruga" završi. Ima da ubiju boga u njemu. Plašim se malo za nju jer je baš poludela. Mislim da je spremna da ga golim rukama ubije. Ne bi žalila da robija ceo život zbog njega. Ona je slaba na Miljanu i ne želi ga blizu nje više nikako - završava izvor Rijalitija blizak Kulićima.

Mi smo kontaktirali s Marijom povodom svega ovoga, ali ona nije želela da priča ništa.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Marija ulazi da nagovori ćerku da abortira!

Marija Kulić uskoro bi trebalo da se vrati na najpoznatije imanje u Šimanovcima i tada će da uzme stvari u svoje ruke.

Ona je otkrila da nema šanse da se beba rodi jer je Miljana pila lekove za spavanje i da je to loše za plod.

- Miljani nemam više šta da pričam. Valjda je i sama uvidela da njeno ponašanje nije dobro. Barem da bude toliko razumna da zna da može da ostane trudna svaki put kada ima nezaštićen odnos. Miljana je zatrudnela u "Zadruzi", a u poslednje vreme je uzimala lekove za spavanje. Nema govora da pod tim uslovima zadrži trudnoću. Ići će na kiretažu kad vam ja kažem. Ogorčena je na Zolu i nadam se da neću morati da je ubeđujem. On je neradnik, kockar, narkoman i, jednostavno, nije za Miljanu. Nijedno od njih ne radi i nisu sposobni da brinu za još jednog člana porodice - ispričala je Kulićeva u jednom dahu

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading