TITULA EX: Da li će bivši dečko SANJE VUČIĆ nadmašiti popularnost bivšeg muža GOCE TRŽAN?!

Autor: Republika.rs

Zadruga

08.12.2020

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti igrači.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY, youtube.com/zadruga
Nikola Đorđević i Ivan Marinković

Poslednjih godina svedoci smo toga da se velika popularnost stiče maltene preko noći. Više nije ni bitno kojim se zanimanjem bavite, bitnije je sa kim ste bili u vezi, braku ili rodbinskoj vezi.

Potvrda tome je to što je jedan od neizostavnih rijaliti učesnika poslednjih godina Ivan Marinković, koga je javnost upoznala bolje kao bivšeg muža pevačice Goce Tržan. On je ušao u rijaliti i iz njega očigledno nema nameru za izađe. Čovek bez zanimanja i  druge titule sem da je bivši partner popularne pevačice, uspeo je da napravi i dete tokom trajanja rijalitija, ali i nekoliko incidenata. 

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Ivan Marinković

 

 

Taman kada smo mslili da je to kraj ovog suludog trenda, sada je na scenu stupio i bivši dečko pevačice Sanje Vučić. Naime, Nikola Đorđević ušao je u "Zadrugu" pe nekoliko dana kao fitnes instruktor, u suštni poznat kao bivši dečko atraktivne članice tria "Hurricane". On je rešio da pred milionskim auditorijumom ispriča i šta treba i šta ne treba, pa tako sve intimne detalje koje je Sanja vešto skrival od medija i javnosti, sada imamo prilike da čujemo od njenog bivšeg. On je u rijalitiju već zaveo nekoliko učesnica, te mu je popularnost brzo skočila.

RepublikaFoto: Printscreen
Sanja i Nikola

Da li će bivši dečko Sanje Vučić nadmašiti popularnost bivšeg muža Goce Tržan ili ćemo u budućnosti gledati rijaliti nekih novih bivših?

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading