ŠOK OTKRIĆE! Jovana htela da presudi sebi i Stankovićki! Matora sipala Sanji tablete za spavanje u vino!

Autor:

Zadruga

08.12.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora pokušala je da oduzme život sebi i bivšoj devojci Sanji Stanković jer nije mogla da se pomiri sa činjenicom da neće biti zajedno.

Kontroverzne učesnice rijalitija "Zadruga" nikoga ne ostavljaju ravnodušnim ni godinu dana posle raskida burne veze, koju su imale pred kamerama TV Pinka. Iako je sve bilo savršeno i idilično, kao i da će to biti prva lezbo-veza na našim prostorima koja je krunisana brakom, to se nije desilo. Plava starleta je shvatila da ne želi da bude u braku sa ženom, kao i da želi dete s muškarcem. Naš izvor navodi da je to navelo muškobanjastu zadrugarku da skuje monstruozan plan.

Probudila sam se u hitnoj. Ne znam kako ni zašto. Posle mi je drugarica rekla da je Jovana pokušala da nas otruje, rekla je Sanja

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora


- Svi znamo da je Sanja strejt i da joj je igra s lezbo-scenama samo opstanak u rijalitiju. Nije ona mislila da će se Matora zaludeti i zaljubiti. Mislila je da se i ona igra i da neće shvatiti ozbiljno. Onda su se stvari otele kontroli. Pristala je da živi sa njom jer ju je ova ubedila da je to dobro za publicitet, da će tako da zarade pare i da će biti u svim novinama. Željna slave i para, a nesvesna šta je čeka, pristala je da igra igru. Matora je puštala pipke u sve sfere njenog života i kontrolisala je na sve načine. "Ja ću da šutnem tog pajaca od devojke. Tu bolesnu lezbaču. Gadi mi se smrdljivica jedna", rekla mi je ona pre raskida - počinje naš izvor koji je sve vreme uz plavušu iz "Zadruge", a onda kaže kako je sve pošlo po zlu kada je njena prijateljica rešila da raskine lezbo-vezu.

 


- Sanja se lagano udaljavala od nje, bežala je na sve načine. Stalno je negde spavala da ne bi gledala ovu bolesnicu. Smišljala je izgovore da je kod rođake, kume. Onda je morala da joj kaže da je kraj i da neće da nastavlja farsu od veze. Ova je napravila neviđen haos. Tražila je Sanju svuda po gradu da se sa njom obračuna. Jaukala je i plakala, molila da se vide, pomire, ali Sanja je ostala neumoljiva. Onda je Matora posle dva dana saznala gde je Sanja, gde se sakrila. Ona je bila sama u drugaričinom stanu. Jovana je dve noći spavala ispred vrata i plakala, dok Sanja nije rešila da je pusti da pričaju. Bilo je to sažaljenje koje je umalo nije koštalo života - nastavlja naša sagovornica koja otkriva šta se odigralo kobne noći kada je lezbo-zadrugarka ušla u stan.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora


- Matora je smislila kako da ubije sebe i Sanju i tako zadovolji bolesnu opsednutost. Sve je unapred smislila, ponela je gomilu lekova za spavanje. Ne zna se šta više nije imala. Bromazepame, bensedine, ksalole, sve one tablete koje mogu da ubiju. Molila je Sanju da uz vino nazdrave i oproste se jedna od druge. Sipala joj je nekoliko tableta i ova se ošamutila. Onda je povećala dozu. Kada je videla da Sanja spava, i ona je popila. Imale su sreće da je baš tada došla drugarica koja je vlasnica stana. "Probudila sam se u Hitnoj pomoći. Ne znam kako ni zašto. Posle mi je drugarica rekla da je Jovana pokušala da nas otruje lekovima za spavanje", rekla mi je Sanja. Nije želela da je sudski goni, ali joj je rekla da će je prijaviti ako joj opet priđe - završava izvor blizak starleti.

 

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Matora hoće decu sa Milošem iz Mitrovice!

Jovana Tomić Matora priznala je da i ona želi decu s muškarcem. Ona je pred kamerama "Zadruge" priznala da ima kandidata za to.
- Postoji jedan Miloš iz Sremske Mitrovice. On će možda biti moj dečko jer i ja želim decu i porodicu. Ovim putem ga pozdravljam - rekla je ona.

 

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Sanja zbog Cara pretila Matoroj!

Jovana Tomić Matora prišla je Stankovićki da bi joj se jadala zbog toga što se Sanja muva sa Filipom Carom. Međutim, ona joj nije dala da dira Hrvata i zapretila joj je da može samo da ih gleda sa strane i komentariše.
- Možeš da komentarišeš, ali u prolazu, nemoj da prozivaš! Nemoj da si dirala Cara, a da te ja čujem i vidim - rekla je Sanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deka

08.12.2020 15:22

Nikada nije kasno.