(FOTO) ALEKSANDRA SUBOTIĆ URNISALA UVREDAMA TELEVIZIJU KOJA JU JE HRANILA: Najviše udarila na OVO, a tek šta je rekla o voditeljima POZLIĆE VAM!

Autor:

Zadruga

05.12.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić proteklih dana bila je na meti medijskih napada.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Njoj su mnogi zamerili što ne šalje stvari svom ocu Karađorđu Subotiću, koji je trenutno u rijalitiju "Parovi".

Aleksandra je tim povodom odlučila da odgovori na medijske optužbe:

 
Foto: Instagram/printscreen

- Za sve ljude koji mi se obraćaju u vezi slanja stvari mom ocu: da prestanu to da rade. Niti sam dužna, niti ću ikom išta poslati sem tužbi. To se na njega ne odnosi naravno. Ja znam koliko mu pomažem i koliko sam mu pomagala sve ovo vreme, a to zna i on. Svi znaju da na kraju sve padne na moju grbaču, a da sam ja sažaljive prirode i da uvek opraštam, ali ovaj put smo moje dvoje dece i ja na prvom mestu. On čovek nije niti beskućnik, niti mučenik. Produkcija ima kontakt od osobe koju je ovlastio i koja ima ključ od kuće, pa nek otvore ormare, spakuju sve i pošalju mu, a ne da laju po televiziji po lažnim poligrafima. Ja ključ nemam. Nema potrebe da se ja, a pogotovo moja maloletna ćerkica spominjemo u rijalitiju čiji nismo deo. Muka mi je više od poremećenih gostiju, voditeljki (čast izuzecima), i njihovih pljuvačina na naš račun. Mi živimo svoje živote i nikog ne ugrožavamo - zaključila je Subotićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
DUSAN

05.12.2020 14:37

SUBOTICKI PA IMALI PAMETNIJE NESTO DASE PISE A NE O OSOBAMA BEZ TRUNKE MORALA I NEOBRAZOVANJA

Gordana

06.12.2020 15:33

Provlaci je ta tv kuva kako bi sebi podigla gledanost a ona deo rijalitija nije. Toj tv kuci je Alex svojim ucescem punila kasu I podizala gledanost. Ispirali su I sada a I sada kad nije deo Parova usta. Nemaju prava na to nisu je hranili za dz. bila je njihov ucesnika. Sramota koja hajka na nju