(VIDEO) BORA SANTANA OBRNUO IGRICU: Prevario je sa njenom rođenom sestrom, A SADA JE MILICI KEMEZ PORUČIO OVO!

Autor:

Zadruga

04.12.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Milica Kemez i Bora Santana

Tokom večeri Bora Santana odlučio je da priđe Milici Kemez, iako je u toku emisije ,,Pitanja gledalaca" tvrdio da to ona uvek radi i potrudio se da joj dospe so na ranu. Naime, nakon što je Milica saznala za njegovu aferu sa njenom sestrom Mirelom Kemez, odlučila se javno odrekne i nje i Bore.

Međutim, Bora je odlučio da joj priđe, iako je na početku delovalo da je došao uz belu zastavicu i pomirenje, tokom razgovora varnice su sve vreme ključale, a tenzija se nije spustila do samog kraja.

- Samo da ti kažem nešto... Šta ti je? Šta radiš to? Što plačeš? - upitao je Bora i poljubio Milicu u obraz, pa je nastavio.

- Šta ti je? Šta sam ti ja uradio? 'Ajde! - rekao je on.

- Šta sam ja tebi uradila? - upitala je Milica.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Milica Kemez i Bora Santana

- Ništa! Nisam ti ništa loše uradio, opusti se! Nisam ti ništa uradio, evo ti imaš sliku fanova (sa Mišelom), opusti se, 'ajde, 'ajde, zagrljeni - ljubomorisao je Bora.

- Jesam li ja zaslužila ovo? Pa šta, sa kime se ti sve grliš? Sa kim ne stigneš! Još me ovde provociraš! Što ti sada ne spava na k*rcu, a? Sa mnom si jeo i pio deset meseci, a ovamo me pljuješ! Da mi ne priđeš i da mi ne kažeš?! - odbrusila je Kemezova.

 

 

 

- Ma, znam, to je Peks pustio, doneo joj pljeskavice iz sprdnje, soba 19... Jesi li normalna? To je smešno - pravdao se Santana.

- Nemoj da mi se obraćaš više! - poručila je Milica.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading