STVARI SU SE ZAKOMPLIKOVALE! Marko Miljković iskreno o odnosu sa Lunom: IMA PREVIŠE PROHTEVA!

Autor: Informer

Zadruga

03.12.2020

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poćeki su problemi..

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Miljković otkrio je da su on i njegova trudna verenica Luna Đogani shvatili da im je zbog bebe potrebno mnogo više prostora, te su rešili da odustanu od planirane kupovine stana u Zemunu.

Naime, rijaliti par će početi sa razgledanjem placeva, ne bi li na odgovarajućem mestu sagradili idealnu kuću.

"Odustao sam od stana u Zemunu koji sam kaparisao, jer su se stvari zakomplikovale. Angažovan sam na kupovini drugog stana, u Zemunu ili na Novom Beogradu. Ako uspem povoljno da nađem plac, Luna i ja planiramo da napravimo kuću. Treba nam veći prostor, jer dolazi beba", ispričao je Mako, pa otkrio koliko je Luna zahtevna trudnica.

"Lunini prohtevi su vezani za hranu. Tražila je da joj spremim gibanicu. Prvi put sam je pravio i bila je odlična. Luna je sve pojela."

 

"Naša beba će svakako biti najdivnije stvorenje, jedva čekamo da dođe na svet. Na koga god da liči, biće najlepše dete na svetu. Kad kupimo stan, onda ćemo da preuređujemo sobu za bebu. Već imamo neke ideje. Naša beba će imati sve", dodao je Marko koji se sa verenicom uveliko sprema i za predstojeće praznike.

On je otkrio i kako je reagovala njegova mama kada je saznala da će biti baka.

"Moja mama je bila presrećna kad sam joj saopštio da će postati baka. Vrisnula je preko telefona. Nisam joj uživo saopštio, jer sam želeo da među prvima sazna. Ona obožava Lunu, pa nije krila koliko je srećna", zaključuje Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Filip

04.12.2020 19:06

Trpi je dok ne prodaš stan bez terase.

Odgovori 10 0
Trifke

05.12.2020 15:11

@Filip - Žrtvuj se malo.