UPLAŠILA SE DA NEĆE MOĆI DA GA ZAVRAČA: Marinkovićka spremila vradžbine da sipa Janjušu u piće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je shvatila da je sve bila njegova igra, bacila se na pod od sreće.

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Maja i Janjuš

Maja Marinković je u "Zadrugu" ponela bajalice koje su joj spremile njene žene-vračare da njima privoli Marka Janjuševića Janjuša da bude samo njen.

Starleta se obezbedila i tačno je rekla gatarama šta želi i kakav efekat. Da ga veže za sebe i da bude samo njen, da samo nju gleda. Preksinoć taj plan umalo nije propao, zbog čega je ona bila očajna. Naime, on je pre nekoliko dana tražio tajni zadatak od Drveta mudrosti da bi mogao da proveri iskrenost i emocije ljubavnice. On je odlučio da lažira beg i da vidi kako će ona reagovati. Sačekao je da se pročisti teren, pa je otišao do Rajskog vrta, odakle je bio prebačen na Rajsko ostrvo i tamo je čekao da vidi Majinu reakciju na TV ekranu.

- Ne mogu bez njega, što je otišao, zašto mi je ovo uradio, ja ga volim kao boga. Kidam se, duša mi se cepa - pričala je Maja.

Tamo, kad uđem, sipaću mu to u piće. Mora da bude kontinuirano da bi imalo efekta, rekla je Maja

Janjuš, koji je sve to gledao na Rajskom ostrvu, sklupčao se od tuge i počeo da se hvata za glavu i jedva je uspeo da zadrži suze, ne sluteći šta mu je ljubavnica spremila i zašto ona zapravo plače. Naš izvor tvrdi da je Maja ponela spremne napitke i vradžbine da zauvek osvoji Crnogorca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Da sa razumemo, nije Maja Marinković plakala zato što joj je žao što će Janjuš da ostane bez para i što je budala. Plakala je zbog sebe i svog prljavog plana. Naime, ona je pre ulaska na imanje u Šimanovcima posetila najbolje vlaške vračare i zamolila ih je da joj naprave nešto da zauvek Janjuša veže za sebe. "Tamo, kad uđem, sipaću mu to u piće. Mora da bude kontinuirano da bi imalo efekta. Neću odmah da počnem da ne primeti. Prvo ću malo da ga zezam", rekla mi je ona. Sve to ide u alkohol. Tako su joj rekle vračare koje su od nje uzele ogromne pare - otkriva izvor blizak starleti.

 

Maja se, naime, uplašila da neće moći da mu sipa sve to u piće ako je pobegao.

Janjuš više nije mogao da gleda Maju Marinković kako plače, pa je odlučio da prekine tajni zadatak. On je izašao iz kuće na Rajskom ostrvu i otkrio se Miljani Kulić, koja je krenula da vrišti i doziva Maju. Maja je dotrčala do doka, a kada je ugledala Janjuša, pala je na zemlju od sreće.

 

RepublikaFoto: Printscreen

Marinkovićka umalo nije pobegla iz "Zadruge"!

Maja Marinković je nakon svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem pokušala da pobegne iz "Zadruge", pa zamalo nije pala sa krova.

Starleta je prošle nedelje pred zoru otišla do sobe za rehabilitaciju, gde je već ležao njen dečko. Nakon što ju je Marko Janjušević Janjuš dva puta isterao iz sobe za rehabilitaciju, Maja je odlučila je da pobegne iz "Zadruge". Ona je otišla do kapije, a zatim i u ekonomsko dvorište. Kada je videla da tu ne može, odlučila se na očajnički potez. Ona se zaletela prema apartmanu Miljane Kulić kada u njemu nije bilo nikoga, a onda počela da se penje preko ograde u nadi da će uspeti da je preskoči i preko krova pređe u spoljni svet. Ona je na nogama imala kućne papuče, pa je, dok je pokušavala da pobegne, proklizala i umalo nije pala sa krova. Obezbeđenje ju je sprečilo da pobegne.

 

- Nisam mogao da te gledam i slušam kako plačeš. Trebalo je da izdržim do sutra, ali nisam mogao da te gledam. Iako znam da nisi normalna, ne mogu da te gledam kako plačeš. Džaba - poručio je on Maji.

 

RepublikaFoto: Printscreen

Taki se odrekao Maje!

Nakon pomirenja Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, najviše je pobesneo njen otac Radomir Marinković Taki.

Ona je ocu dala časnu reč da sa Crnogorcem neće ništa imati, to je bio njegov uslov da uopšte pusti ćerku u rijaliti.

- Taki je očajan, mnogo se razočarao, ne može da veruje šta mu je Maja priredila. Sramota ga je, obrukala ga je opet. Tek kada izađe iz rijalitija videće šta je izgubila, Taki će joj sve oduzeti što joj je pružio, neće imati ni gde da živi, nek živi kod Janjuša kad se već toliko vole, on nema ni gde da je odvede. Sad preko nje opet pokušava da napravi neku rijaliti-priču, a ona glupa, zaslepljena, misli to je neka ljubav. Celu porodicu je sramota njenog ponašanja, biće joj žao zbog svega, Taki je jednom prešao preko svega, više neće - kaže izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading