MAJA OTIŠLA U ZABORAV! Jovica otkrio: U mom životu postoji neko novi, bivša me ne zanima!

Autor: Pink.rs,Republika.rs

Zadruga

28.11.2020

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u životu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovica Putniković i Maja Marković

Jovica Putniković nakon životne drame koju je preživeo, rešio je da okrene novi list i zaboravi na sve probleme iz prošlosti, pa i na verenicu, učesnicu "Zadruge", Maju Marković.

Dok se oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživeo, imao je vremena da razmisli o svemu, ali i da vidi da li je Maja vredna da se za nju bori sa Alenom Hadrovićem, njenim novim dečkom.

- Još ležim, ne vidim za sada neki pomak, ali verujem da će biti bolje. Ništa mi nisu konkretno rekli lekari, oporavak je dug, sve ide polako, radim vežbe, posvetio sam se svom oporavku - rekao je Jovica na početku razgovora za Pink.rs, a onda otkrio da ne postoji nikakva šansa da opet bude sa Majom, kao i da ima novu ljubav.

 

- Već dugo ne gledam šta Maja radi u ''Zadruzi'', stalno mi neko nešto šalje, ali mene to više ne zanima. Video sam da su neke stvari unete unutra... Digao sam ruke i odlučio da od toga definitivno nema ništa. Nikakva šansa ne postoji da se mi pomirimo. Ništa ne može da promeni moju odluku. Mogu samo da kažem da u mom životu postoji druga ženska osoba, koja mi je pre svega prijatelj, koja je uz mene u najtežim trenucima, neguje me, pomaže mi mnogo u ovoj situaciji. Prija mi sve sa njom i imam uz koga da prolazim kroz teške trenutke, to je najbitnije, da imate nekog na kog možete uvek da se oslonite. Ja planiram njoj da se posvetim u budućnosti - prriznao je Jovica za Pink.rs.

Maja se Jovici nedavno i javno obratila, te mu poručila da više nema emocije prema njemu, a onda su u Belu kuću unete stvari za nju, koje je navodno poslao Putniković,

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading