(VIDEO) NAKON VRELE AKCIJE ISPOD POKRIVAČA: Maja i Janjuš smišljaju ime za bebu, a onda joj on poručio - EMOCIJE SU MI SE VRATILE ČIM SAM TE....

Autor: Republika.rs

Zadruga

28.11.2020

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo što se još i ne venčaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš  u ovoj sezoni Zadruge imaju veoma turbulentan odnos, te svako malo završe dan ili burnim svađama ili ispod pokrivača.

Iako su svi svedoci njihovih sve intimnijih odnosa poslednjih dana,  Janjuš je izjavio da voli bivšu suprugu Enu, a da sa Marinkovićevom oseća samo strast, on je danas sa Majom smišljao imena za njihovu decu.

-Lepo mi je ime Nikola- rekla je Maja

-Pa da ga zovemo Nikolica! Ili Mladen, pa da ga zovemo Mlađa. Može i Vladimir i Mateja - provocirao je Janjuš spominjajući muškarce sa kojima je Maja povezivana, na šta se ona nasmejala.

-Čekaj, još jedno ime od mogućih 70 sa kojima si bila, Vlajče može - dodao je Janjuš.

- Vlajko- rekla je Maja.

 

Janjuš je onda otvoreno priznao i da su mu se vratile emocije koje prema njoj oseća, mada, to ne znači da će ponovo biti zajedno.

- Emocije su mi se vratile kad sam te poljubio u jagodicu i kada sam te uhvatio za du*e. Ali ja nikada neću biti sa tobom, a za ovih osam meseci ću se potruditi da ti kažeš kako ne želiš više sa mnom - rekao je Janjuš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading